Jymy avaa hallipelit lauantaina Jyväskylässä!

Harjoituskausi on vihdoin ja viimein taittunut siihen pisteeseen, että on aika kaivaa pelipaidat esiin. Sotkamon Jymy matkustaa lauantaina Jyväskylään ja kohtaa tapahtumarikkaan päivän päätteeksi Kankaanpään Mailan klo 16 alkavassa harjoitusottelussa.

  Hyvillä mielillä kohti Jyväskylää. Pyritään saamaan pelituntumaa halliolosuhteista jo tulevia Halli-SM -otteluita silmällä pitäen, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen toteaa.

Harjoituskausi on Jymyn leirissä sujunut mallikkaasti.

– Joukkue on harjoitellut erinomaisella ilmeellä, mikä on heijastunut sitten tuloksiin ja myös harjoituskauden alussa asetettuihin tavoitteisiin, Komulainen kertoo.

Jymyn harjoitusringistä Toni Kohonen, Roope Korhonen ja Antti Hartikainen eivät pelaa lauantain ottelussa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Jymyn lautasen äärellä häärii syksyllä Kainuuseen siirtynyt Matias Litmanen.

– Tavoitteena on antaa tällä reissulla vastuuta nuoremmalle kastille. Mielenkiintoista nähdä myös, miten Matias ottaa kotipesän haltuun ensimmäisessä ottelussaan superpesisjoukkuetta vastaan, Komulainen valaisee.

Pesispäivä Hippohallissa

Ennen harjoitusottelua Hipposhallissa käy kuhina, kun Jyväskylän Kiri & Kirittäret järjestävät Junnupesis-tapahtuman nuoremmista D-junioreista alaspäin. Tämän päivätapahtuman melskeessä mukana häärivät niin Sotkamon Jymyn kuin Kankaanpään Mailankin pelaajat.

Päivän ohjelma on seuraavanlainen:

11:00 KaMan harjoitukset

12:00 Jymyn harjoitukset

13:00 Junnupesis-tapahtuma

16:00 Kankaanpään Maila vs Sotkamon Jymy

19:00 Jyväskylän Kirittäret vs Seinäjoen Maila-Jussit

 

Tervetuloa Hipposhalliin!

 

Teksti: Olli Korhonen

Kuva: Antti Harju