Jymy avasi halliurakkansa voitokkaasti – katso video!

Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat 2-0 (3-0, 5-3)

Ottelun tilastot

Sotkamon Jymyn pitkä pelitön tauko tuli vihdoin päätökseensä lauantaina joukkueen aloitettua halli-SM -alkuturnaus pelillä Pattijoen Urheilijoita vastaan. Pitkä oli pelitauko ollut myös Mikko Korhosella, joka pelasi ensimmäistä kertaa sitten syksyn 2013.

Nämä lähtökohdat huomioiden pelin taso oli vaatimattomasti kainuulaisittain sanoen ”puoliuskottavaa”.

– Ottaen huomioon, että joukkueella edellinen peli oli viime vuoden syyskuulla ja käytännössä yhtään harjoituspeliä ei takana ole, niin siihen nähden peli oli hyvää ja tasaista ja teimme vähän helppoja virheitä, Korhonen summasi.

Jymyn hallinnasta kertoi myös 3-tilanteiden määrä. Tilanteita kertyi 22 kappaletta Pattijoen kahtatoista vastaan. Kampoihin Pattijoki laittoi kuitenkin toisen jakson alussa tilanteen ollessa ensimmäisen vuoroparin jälkeen tasan 2-2, mutta Jymyn seuraavan vuoron kahden tehdyn juoksun myötä tilanne pysyi sotkamolaisten hanskassa loppuun asti. Voittojuoksu syntyi Mikko Korhosen mailasta (videossa lisätietoa lyönnistä).

– Kertoo, että joukkueessa on pelikokemusta ja rutiinia, kun pelituntuma löytyy aika nopeasti, Korhonen iloitsi.

Katso ja kuuntele oheiselta videolta lisää Mikko Korhosen mietteitä!

Huomasitko tätä?

Sotkamon Kiekko voitti samaan aikaan lauantai-iltana Nivalan Cowboysin jääkiekon 3-divisioonan finaalissa. Koko kauden SoKissa puolustajana pelannut Ville-Veikko Korhonen jätti ensimmäisen pelin koko kaudella väliin pelatakseen Jymyn paidassa halli-SM -alkuturnauksessa ja onnistuikin heti kotiutuksessa ensimmäisellä jaksolla lyönnillään 3-saumasta!

Jymyn pelit halli-SM -alkuturnauksessa sunnuntaina:

Su 12.03. klo 9.30 Sotkamo – Kempele
Su 12.03. klo 13 Oulu – Sotkamo

Teksti ja kuva: Antti Haapasalo