Jymy eteni välieriin – Hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin 4300 euroa!

Sotkamon Jymy – Kiteen Pallo (3-1, 7-0)

Otteluvoitot: Sotkamo 3 – Kitee 0

JymyHyvä-ottelu sai arvoisensa pisteen, kun Sotkamon Jymy porhalsi miesten Superpesiksen välierävaiheeseen voittamalla Kiteen Pallon Hiukan pesäpallostadionilla. Ilta sai muutenkin kerrassaan upean lopun, sillä hyväntekeväisyyteen saatiin kerättyä peräti 4300 euroa! Tästä suuri kiitos mukana olleille yhteistyökumppaneille! Varat menevät kohdennettuun nuorisotyöhön Kainuussa.

Illan vastustaja Kitee sai toisen puolivälierän tavoin aikaiseksi vain seitsemän 3-tilannetta.

– Alku näytti siltä, että mahdollisuuksia on, mutta sitten tehtiin itse niitä tällä kaudella tutuksi tulleita kopinnostopaloja ja muita virheitä, Kiteen pelinjohtaja Sami Purmonen manasi.

Avausjuoksu antoi kylläkin odottaa itseään toisen vuoroparin tasoittavalle asti, mutta odottelu oli sen väärti. Kannattajat pääsivät irti heittäessään kentälle Immo Rautiaisen välilyönnin myötä suoranaisen sateen erilaisia pehmoleluja ja villeimmät silminnäkijälausunnot puhuivat jopa Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhosen heittäneen pehmolelun taskustaan juoksun syntyessä.

Kentällä oli käynnissä suoranainen karnevaalitunnelma!

Sen lisäksi, että hyväntekeväisyyteen lensi kahmalokaupalla pehmoleluja, saivat Immo ja Kosti Rautiainen lahjaksi ikiomat maskotit: "Immon" ja "Kostin"!

Sen lisäksi, että hyväntekeväisyyteen lensi kahmalokaupalla pehmoleluja, saivat Immo ja Kosti Rautiainen lahjaksi ikiomat maskotit: ”Immon” ja ”Kostin”!

Kiteen tasoitettua pelin lukemiksi 1-1, nähtiin jakson ratkaisu kolmannen tasoittavalla. Jani Komulaisen millintarkka 3-rajalyönti tunnusti löytävän tiensä aina Hiukan hietikolle asti. Annetaan liikkuvan kuvan puhua puolestaan: Komulaisen kunnarisivalluksen löydät alla olevasta videosta!

Toisella jaksolla Jymy meni loppua kohden menojaan. Parhaana palkittu Komulainen onnistui kotiutuksissa vielä kahdesti (lyödyt yhteensä 1+3) ja häntä oli komppaamassa muun muassa kakkospalkittu Roope Korhonen, joka onnistui kotiutuksissa kolme kertaa.

– Se, että yhtä vuoroa lukuunottamatta teimme jokaisessa vuorossa juoksun, kertoo tasaisesta suorittamisesta, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen iloitsi.

Välierät alkavat tulevana tiistaina 26.8. Hiukan pesäpallostadionilla klo 17.30. Välierävastustajaksi tulee joko Hyvinkään Tahko tai Seinäjoen JymyJussit.

Katso lisää pelinjohtajien ja pelaajien mietteitä oheisesta lehdistötilaisuusvideosta!

Ottelun tilastot

Kuvat: Janne Kuronen
Teksti: Antti Haapasalo