Jymy kaatoi JymyJussit puhtaasti – Katso video!

Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit 2-0 (4-0, 3-0)

Ottelun tilastot

Sotkamon Jymyn halli-SM -alkuturnaus Oulussa päättyi puhtaaseen 2-0 voittoon Seinäjoen JymyJusseista. Tämä tarkoittaa sitä, että Sotkamon Jymy etenee 17.-18. maaliskuuta Imatralla pelattavaan halli-SM -lopputurnaukseen.

– Saatiin se, mitä tultiin hakemaan. Töitä on vielä tehtävä, mutta hyvältä näyttää tässä vaiheessa, yhdeksän juoksua viikonlopun aikana lyönyt Lauri Rönkkö tuumasi pelin jälkeen.

Antti Korhonen operoi kaikki kolme peliä numerolla neljä. (Kuva: Antti Haapasalo)

Koko viikonlopun tiiviinä pysynyt ulkopeli piti myös JymyJussien sisäpelin kurissa läpi ottelun. Ensimmäisellä jaksolla Jymy iski yhdeksästä 3-tilanteesta neljä juoksua ja hallitsi selkeästi kenttätapahtumia.

– Nojasimme vahvasti ulkopeliin, mikä parani viikonlopun edetessä peli peliltä. Sisäpelin osalta positiivista oli kotiutusosaston laajuus ja sen myötä tulevat mahdollisuudet, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen tiivisti.

Toisella jaksolla Jymy jatkoi laadukasta ulkopeliä ja piti JymyJussien yritykset lähes olemattomissa. Hallinasta kertoo myös koko ottelun 3-tilanteiden määrä, joissa Jymy oli vahvempi lukemin 20-5.

Halli-SM -lopputurnaus tuo hyvän lisän Jymyn harjoituskauteen.

– Tavoitteena oli saada talvikaudelle enemmän pelejä, mikä toteutuu Imatralla kovien joukkeuiden kera, Komulainen kertoi.

– Lopputurnaus on ehdottomasti meidän seuraava checkpointti.

Katso oheiselta videolta Jani Komulaisen ja Lauri Rönkön mietteet viikonlopulta ja tulevasta!

Lopputurnauspaikan varmistaneet joukkueet:

Sotkamon Jymy
Joensuun Maila
Kouvolan Pallonlyöjät

Neljännen alkulohkon osalta tilanne on vielä auki. Lohkossa pelaavat Vimpelin Veto, Alajärven Ankkurit, Kankaanpään Maila ja Koskenkorvan Urheilijat.

Halli-SM -lopputurnaus pelataan Imatran Aviasport Areenalla 17.-18.3.2018

Teksti ja artikkelikuva: Olli Korhonen