Jymy–keilakisa käyntiin kesäkuussa

Vuokatin Bowlcircus –keilahallissa on kesäkuun ajan mahdollisuus osallistua viikottaiseen keilakisaan. Joka viikko parhaalle keilaajalle annetaan palkinnoksi Sotkamon Jymyn logolla varustettu keilapallo, ja mitalisijoille pääsevät saavat Jymy-fanituotteita. Toimitus oli paikan päällä Vuokatissa kuulemassa tarkempia ohjeita kilpailun takana olevalta Marko Lindemanilta.

– Kyseessä on kolmen sarjan viikkokilpailu, jossa kilpailuaikaa on maanantaista sunnuntaihin. Kolmen sarjan keskiarvo lasketaan, ja voittajalle tosiaan on tiedossa tuo Jymy-keilapallo, Lindeman käy läpi kilpailun sääntöjä.

Kilpailuun voi osallistua keilavuoron yhteydessä ilmoittamalla vain osallistuvansa kisaan, ilman erillistä kilpailumaksua. Myöskään kilpailuun osallistumista ei viikon aikana ole rajoitettu, vaan heittämässä voi käydä niin usein kuin vain haluaa.

– Kisa on täysin avoin, eli kaikki jotka haluavat saavat osallistua, Lindeman rohkaisee.

Tasoerot on otettu myös huomioon hyvityspisteiden muodossa. Rekisteröitymättömät keilaajat saavat 60 hyvityspistettä sarjaa kohden ja rekisteröityneet keilaajat taitonsa mukaan.

Vuoden pesäpalloilija näyttöjä antamassa

Myös Jymyn joukkueen epävirallinen keilakeisari Roope Korhonen kävi antamassa oman tyylinäytteensä keilaamisen saralla. Roope ei jäänyt maineensa varjoon, vaan lasetti taululle lukemat, joita ei tarvitse hävetä. Keskiarvoksi kolmesta sarjasta tuli 182,3 pistettä, jolloin Roopen kohdalla vielä hyvityspisteet mukaan laskettuna lopputulokseksi saadaan 242,3 pistettä.

– Sanotaan näin, että tänään kyllä osui keskelle. Tyytyväinen täytyy olla, ihan mukava peli, sanoo Roope vaatimattomasti virnuillen.

Jos kilpailuvietti siis on kova tai mieli tekee testata onko itsestä kauden 2011 vuoden pesäpalloilijan tuloksen päihittäjäksi tai sitten muuten vaan haluaa viettää aikaa leppoisasti, kannattaa piipahtaa Vuokatin Bowlcircuksessa.

Lisätietoa kisasta saat paikan päältä Vuokatin Bowlcircuksesta.

Tässä linkki päivittyvään tulospalveluun.

-AH