Jymy kesätauolle Seinäjoen kautta

Klo 18 alkava vierasottelu kuullaan radiosta. JYMYRADIOON PÄÄSET TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA.

Runkosarjaa on takana noin kolmasosa ja Sotkamon Jymyn joukkue siirtyy kesätauolle tänään tiistaina Seinäjoella pelattavan ottelun myötä. Jymy vieraili Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksessa viimeksi tasan kaksi viikkoa sitten, jolloin tuloksena oli voitto jaksoin 1-0.

– Huomenna voi hyvillä mielin jättää kaikki kentälle. Tämän jälkeen on pieni breikki peleistä ja kroppa saa latautua sekä kerätä paukkuja, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen kertoo.

Tyytyväisyyttä pelinjohtaja Korhosessa herättää mallikkaasti sujunut kevätkausi. Hienoisista loukkaantumisista huolimatta esimerkiksi ulkopeli on ollut rautaista: päästettyjä juoksuja ottelua kohden on keskiarvolta kolme kappaletta.

– Vaikka muutoksia ja vaihtuvuutta on välillä ollutkin, niin suoritustasaisuus ja avainmiesten onnistumiset ovat vieneet joukkuetta oikeaan suuntaan, Korhonen iloitsee.

Kaksi viikkoa takaperin pelattu ottelu oli varsin eriskummallinen. Seinäjoki johti ottelun toista jaksoa jo parhaimmillaan (tai pahimmillaan riippuen näkökannasta) juoksuin 8-3, mutta Jymy onnistui kolmannessa vuoroparissa kampeamaan itsensä rinnalle, vaan ei ohi.

– Viimeksi meiltä jäi piste Seinäjoelle ja tällä reissulla ajattelimme hakea tuon pisteen kolminkertaisesti takaisin, Korhonen lupaa.

Seinäjoen suurimpana pelotteena on lyöjämörssärit Jukka-Pekka Vainionpää sekä sukunimikaima Mikko Vainionpää, joka löi edellisessä kohtaamisessa pajatson tyhjäksi.

– Kumuroita molemmat Vainionpäät tulevat varmasti lyömään. Vastustaja on vielä edelliseltä reissulta kirkkaasti mielessä ja luotamme, että pelitapakin on tuttu, Korhonen tuumii.

Sotkamo ja Seinäjoki kohtaavat Seinäjoella klo 18 alkavassa ottelussa. Peli kuullaan Jymyradiosta Radio Kajauksen taajuuksilta ja nettiradiosta.

JYMYRADIOON PÄÄSET TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA

-AH