Jymy kohtaa Vedon kahdesti – ”Hyvä mittari meille!”

Rakkaat veriviholliset kohtaavat harjoitusotteluiden tiimoilta kahdesti tulevan viikonlopun aikana. Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto pelaavat Kuortaneen uudessa hallissa back-to-back -harjoituspelit.

Sotkamon Jymyn hallikausi jatkuu harjoitusotteluiden merkeissä Kuortaneella, kun joukkue kohtaa rakkaan kilpakumppanin ja viime vuosien kestomenestyjän Vimpelin Vedon kahdesti. Molemmat ottelut ovat katsottavissa suorana nettilähetyksenä. Viikonlopun otteluohjelma on seuraavanlainen:

Pe 12.3. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 18:00
La 13.3. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 13:30

Ottelut lähetetään selostettuina ja kommentoituina monikameralähetysenä. Perjantaina klo 17.45 alkaen studioisäntänä ja kenttätunnelmat tarjoaa Lasse Mansikka-aho ja ottelua ennakoi Vesa Liikala, joka on myös pelin kommentaattorina. Ottelun selostaa Mikko Taittonen. Lauantaina vaihdetaan ketjua ja silloin äänessä ovat  otteluselostajana Vesa Puutonen, Risto Ojanperä toimii kommentaattorina ja kenttätunnelmat tarjoaa Teuvo Mäkelä.

Koronarajoitusten vuoksi ottelut pelataan ilman yleisöä, mutta pelit tarjoillaan kotisohville NetTicket Live -verkkosivun kautta.

Katselukoodin kumpaankin otteluun voit ostaa 11,90€ hinnalla.

”Hyvä mittari näin maaliskuussa!”

Jymy on pelannut talvikauden aikana yhteensä neljä harjoitusottelua. Pattijoki kaatui Kajaanin Pallohallissa tammikuussa, Seinäjoelta tuli voitto ja tappio, minkä lisäksi Jymy nipisti kertaalleen voiton myös Kempeleen Kiristä helmikuussa.

Yhteistä näissä kaikissa otteluissa on ollut se, että Jymy on antanut laajasti vastuuta nuorille pelaajille. Toistaiseksi varusmiespalvelustaan suorittavat Aatu Saastamoinen, Konsta Kurikka ja Kalle Kuosmanen ovat esiintyneet halliottelussa ainoastaan Pattijokea vastaan, mutta viikonlopun aikana tähän tulee muutos. Kuosmanen odottaa pelejä vesi kielellä.

– Erittäin mielenkiintoista päästä pelaamaan pitkästä aikaa. Eritoten ulkopelissä kokeillaan varmasti uusia ryhmityksiä ja pelipaikkoja, mikä tuo lisämausteen viikonlopun harkkamatseihin.

– Back-to-back -pelit Vimpeliä vastaan antaa hyvin osviittaa sille, missä mennään. Hyvä mittari näin maaliskuussa, Kuosmanen jatkaa.

Kalle Kuosmanen on yksi varusmiespalvelusta suorittavista sopimuspelaajista.

Poikkeusajat ovat vaikuttaneet myös varusmiespalvelukseen.

– Tammikuun jälkeen yhteinen aika joukkueen kanssa on ollut vähissä, mutta Suomen suurin kuntokoulu on pitänyt huolen, että hyvässä kunnossa ollaan, Kuosmanen virnistää.

Ostettavien nettilähetyksien lisäksi otteluiden tapahtumista raportoidaan myös Jymyn kanavissa.

Teksti: Olli Korhonen
Artikkelikuva: Lassi Karvonen