Jymy metsästää Alajärveltä kauden ensimmäistä vierasvoittoa

Alajärven Ankkureiden ja Sotkamon Jymyn välinen kamppailu on kuultavissa suorana Radio Kajauksessa ja Kajauksen nettiradiossa sunnuntaina 17.5. klo 15.

TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA PÄÄSET SUORAAN NETTIRADIOON!

radiologo3

Sotkamon Jymy sai avattua voittotilinsä kotiavauksessa Jyväskylän Kiriä vastaan, mutta vieraskentällä voitto on antanut vielä odottaa itseään, sillä ensimmäinen peli Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan päättyi tappioon. Voiton lisäksi kainuulaiset yrittävätkin saada peliä uomiinsa.

– Nämä pelit ovat se ykkösjuttu mikä meitä eteenpäin vie. Helatorstain peli oli kokonaisuudessaan jo varsin hyvä esitys, mutta meillä ei ole pienintäkään varaa lähteä takki auki, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen kertoo.

– Viime vuonna sarja-avaus oli aika tahmea, Korhonen muistuttaa.

Jymyn pelaajisto on kahdessa ensimmäisessä ottelussa hieman elänyt, kun varusmiespalvelua suorittavat Veli-Matti Sigvart ja Onni Määttä eivät päässeet osallistumaan kotiotteluun. Veikko Vartiainen ja Altti-Jussi Ronkainen nousivat helatorstaina kokoonpanoon ja pelasivat erinomaiset debyyttiottelut, mutta sunnuntaina Jymy palaa sarja-avauksen koostumukseen.

Vaikka Korhonen myöntää Jymyn lähtevän Alajärvelle ennakkosuosikkina, on itse ottelussa toteutettava äärimmäistä huolellisuutta.

– Osa Ankkureiden pelaajista on meille tuntemattomia ja siinä Alajärven vaarallisuus piileekin. Heidän pelitavassaan piilee yllätyksen ja mahdollisuuden siemen, Korhonen summaa.

– Kiteyttäisin tämän niin, että huomenna tärkeintä on oikean tunnetila löytäminen. Meidän pitää olla maltillisia ja oikealla tavalla rohkeita, emmekä saa jäädä passiivisiksi.

Sotkamon Jymy pelaa vieraspelin Alajärveä vastaan sunnuntaina klo 15. Seuraava kotipeli pelataan poikkeuksellisesti Helsingissä Roadtrip-kiertueella 21.5. torstaina klo 18. Lisätietoa Roadtrip-kiertueesta löydät täältä.

-AH