Jymy pääsee irti perjantaina Oulussa – LähiTapiola jatkaa Jymyn pääyhteistyökumppanina

Sotkamon Jymy kohtaa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Pattijoen Urheilijat perjantaina 27. tammikuuta klo 13 alkaen. Jymyn pääyhteistyökumppanina jatkava LähiTapiola on yksi pitkäaikaisimmista Jymyn kumppaneista.

Sotkamon Jymyn vuoden ensimmäinen harjoitusottelu näkee päivänvalon perjantaina, kun kainuulaiset kohtaavat Ouluhallin vauhdikkaalla alustalla myös Halli-SM-alkusarjassa vastaan asettuvan Pattijoen Urheilijat. Jymy kohtaa Pattijoen uudestaan alkusarjassa seuraavana viikonloppuna Kajaanin Pallohallissa ja toisen paikallisvastustajan, Kempeleen Kirin myöhemmin helmikuussa.

Pattijoen Urheilijat aloittivat harjoitusottelunsa jo viime viikonloppuna kohtaamalla Kempeleen Kirin. KeKi kaatoi keltamustat hallikauden avauksessa jaksoin 2-0 (3-1, 3-1). Paikallislehtien mukaan ensi kauden Pattijoella lainasopimuksella pelaava Antti Kiiskinen oli tehnyt näyttävän sisääntulon raahelaismiehistöön. Jymyn kokoonpanon ja tulevat halliottelut löytyvät jutun pohjalta!

Toimitamme videomuotoisen raportin ottelusta Jymyn kanaviin päivän päätteeksi.

Lähitapiola Kainuu-Koillismaa jatkaa Jymyn pääyhteistyökumppanina!

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa on yksi pitkäaikaisimmista Jymyn yhteistyökumppaneista. Paikallisen LähiTapiolan yritys- ja maatilaliiketoimintajohtaja Mikko Sirviö näkee yhteistyössä tärkeitä arvoja ja vastavuoroisuutta.

– Jymy on meille luonteva kumppani, jonka arvot vastaavat omiamme (intohimo, rohkeus ja hyväntahtoisuus). Arvostamme vastavuoroista kumppanuutta ja tämä onkin hyvin toteutunut Jymyn kanssa.

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa on yhdessä Sotkamon Porakaivon kanssa Jymyn pitkäaikaisempia kumppaneita.

Mikot Kuosmanen ja Sirviö (vas.) paiskasivat kättä pitkäaikaisen kumppanuuden jatkumon kunniaksi.

Sotkamossa kasvanut ja myös Jymyssä pesäpallo-oppeja itselleen ammentanut Sirviö kokee, että Jymyn kautta LähiTapiola pystyy vaikuttamaan myös heille tärkeisiin asioihin Kainuussa.

– Jymyn merkitys koko Kainuulle on huomattava. Seura toimii vastuullisesti ja näyttävän huippu-urheilun lisäksi Jymyllä on suuri rooli lasten ja nuorten parissa. Meille LähiTapiolassa on tärkeää, että Kainuu-Koillismaa pysyy elinvoimaisena. Myös tähän Jymyllä on merkittävä rooli, Sirviö kommentoi. Myös Superjymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen kokee yhteistyön hedelmällisenä.

– Hienoa jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä LähiTapiolan kanssa. LähiTapiola on vahva, valtakunnallinen brändi, joka on vuosikausien ajan vakuuttanut Jymyn. LähiTapiola on mukana jalkauttamassa molemmille tärkeitä arvoja ja tavoitteita Kainuussa, Kuosmanen kiteyttää.

Muuttuvassa maailmassa LähiTapiola haluaa luoda tukea ja turvaa asiakkailleen.

– Meille on edelleen tärkeää olla lähellä asiakkaitamme. Varsinkin tänä päivänä maailmanmeno ja uutisointi tuo huolta ja epävarmuutta. Pyrimme omalta osaltamme tuomaan ihmisten arkeen turvallisuuden tunnetta. Olemme samalla puolen, Sirviö summaa.

Talven otteluohjelma:

Pe 27.1. 
Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy klo 12:30
Ouluhalli

Su 5.2. (Huom. Ottelun ajankohta on muuttunut!)
Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat klo 14:00
Kajaanin Pallohalli

La 25.2.
Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy klo 18:00
Kajaanin Pallohalli

Neljän alkulohkon voittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Joensuussa 18.-19.3.2023.

Sotkamon Jymyn kokoonpano perjantaille:

 1. Elmeri Purmonen S
 2. Kalle Kuosmanen 1V
 3. Niko Korhonen 3P
 4. Hannes Pekkinen 2P
 5. Jussi Korhonen 3K
 6. Iivari Vihanto 2K
 7. Aapo Komulainen L
 8. Juho Keinänen 3V
 9. Ville Kotro 2V
 10. Roope Korhonen
 11. Lauri Rönkkö
 12. Mikke Tschesmenski