Jymy-päivä Angry Birds-puistossa 5.5.

Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkue järjestää Jymy-päivän Angry Birds Activity Park Vuokatissa 5.5. klo 11-18 yhdessä Sotkamon Jymy-pesiksen kanssa.

Jymy-päivä tarjoaa kaikille ikään katsomatta mahdollisuuden tutustua ilmaiseksi puiston liikuntamahdollisuuksiin. Sunnuntaina 5.5. Jymy-pelaajat ovat paikalla puistossa kello 11-18 ja he ovat aktiivisesti mukana liikuttamassa kansaa pesäpallorasteista lähtien.

– Nyt on mahdollisuus testata pesistä huippujen kanssa. Mutta meidän pojat ovat mukana aktiivisesti kaikilla muillakin rasteilla, SuperJymyn Jarmo Heikkinen kertoo.

Tapahtumassa on samalla Sotkamon Jymy-pesis ry:n pesiskauden avajaiset ja lapset voivat ilmoittautua kesän pesiskouluihin tai hankkia lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista. Jymy –päivän aikana puistossa järjestetään myös pesisvälineiden tavaranvaihtotori ja paikan päällä on mahdollisuus ostaa itselle SuperJymyn kausikortti ja fanituotteita.

NETTIIN_PESIS

Kausikortti 2013:

Kausikortti kaudelle 2013 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten Superpesisjoukkuen kotiotteluihin kaudella 2013.
Hankkimalla kausikortit varmistat sisäänpääsyn myös mahdollisiin pudotus- ja mitalipeleihin.
Kortti ei ole henkilökohtainen, eli voit lainata korttiasi kaverille jos et itse pääse otteluun.
Kausikortti sisältää myös numeroidun istuinpaikan koko kaudeksi katsomosta, pois lukien A -katsomonosan kuppipenkit.
Kausikortin hinta on 140 € (sisältää alv:n 10%).