Jymy pelaa Helsingissä ja Tampereella

Sotkamon Jymy uusii tänä kesänä suositun Etelä-Suomen kiertueensa, jossa se pelaa ottelun niin Helsingissä kuin Tampereellakin.

Jymyn markkinointipäällikön Jimi Heikkisen mukaan päätös kiertueen uusimisesta oli helppo, sen verran hyvän vastaanoton se kesällä 2013 sai.

– Annamme hyvän kiertää. Haluamme tarjota huippupesistä sielläkin, missä se ei ole niin tavanomaista ja samalla “buustata” pesistä eteenpäin kasvukeskuksissa, Heikkinen iloitsee.

– Etelä-Suomessa on paljon pesiksen harrastajia ja heillä on nyt mahdollisuus nähdä paikan päällä omat idolinsa, hän jatkaa.

Helsingissä ottelu on tällä kertaa viety Meilahden pesäpallostadionille. Meilahden kenttä on ensisijaisesti pesäpallokenttä ja vielä laadukas sellainen. Torstaina sen punaisella hiekkatekonurmipinnoitteella Jymyä vastaan asettuu Kouvolan Pallonlyöjät torstaina 12.6. klo 18.

– Teemanamme tänä vuonna on: näe aitoa pesistä. Meilahden kenttä on avara, missä läpilyönneille on runsaasti tilaa. Se on hyvä paikka pesikselle, Heikkinen hymyilee.

Jymy tuo Heikkisen mukaan oman ”tapahtumatiiminsä” pelipaikoille eli tapahtumasta luodaan mahdollisimman viihdyttävä myös eteläsuomalaisille pesiksen ystäville. Tämän lisäksi pelissä on mahdollisuus nauttia kainuulaisista herkuista, kuten paistetuista muikuista.

Tampereella peli otellaan tuttuun tapaan Kaupin pesäpallostadionilla. Viime vuonna helteiseen Kauppiin ahtautui melkein 3000 ihmistä ja tänä vuonna Pirkanmaalle Jymyn vieraaksi saapuu JymyJussit Seinäjoelta. Peli pelataan lauantaina 14.6. klo 16.

Helsingissä pelattavaan otteluun paikallisten toivotaan saapuvan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla: Raitiovaunu 4 tai linja-autot 14, 18, 39, 53, 58, 194-213, 280, 290 ja 503-506.

box1

VIP-lippujen tiedustelut: Jimi Heikkinen, 040 095 7779

Helsinki-pelin ennakkolipunmyynti: Lipputoimisto.fi

Tampere-ottelun ennakkolipunmyynti: Lipputoimisto.fi, Pub Höyry

-AH