Jymy pelaa viikonloppuna Halli-SM -alkuturnauksen Ouluhallissa

Sotkamon Jymy matkustaa viikonloppuna Ouluhalliin, missä joukkue kohtaa Halli-SM -alkuturnauksessa Pattijoen Urheilijat sekä Kempeleen Kirin. Jymyn vastustajat ovat kohdanneet jo toisensa omassa keskinäisessä ottelussaan, jolloin pattijokiset veivät pidemmän korren lukemin 2-0.

Myös Jymylle Kempeleen Kiri on tullut tutuksi hallikaudella, sillä joukkueet testauttivat talvikuntoaan tammikuussa Ojan Rauta Areenalla Kempeleessä kahteen otteeseen. Jymylle otteluista muistoksi jäi kaksi voittoa.

Viikonlopun otteluohjelma

La 15.2.2020 klo 17:00 Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy
Su 16.2.2020 klo 09:00 Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy

Ottelut on nähtävissä fanikameralähetyksinä Ruudusta.

Yhden halliottelun tälle talvelle pelannut Ville Väliaho odottaa innolla viikonloppua.

– Erittäin mukava päästä taas pelaamaan. Ollaan pelattu jo muutamia hallipelejä, mutta nyt päästään tositoimiin siinä mielessä, että ottelut on virallista hallisarjaa. Hyvä mittari meille ja samalla näkee, missä muut joukkueet menee pelillisesti tällä hetkellä.

Halliottelut pelataan Ouluhallissa, missä pallo kulkee totutusti todella kovaa.

Hallipelit ovat samalla hyvää harjoitusta, sillä pelaajarintamalla tapahtuneet muutokset ovat muovanneet myös Jymyn ulkopelikoostumuksia.

– Niin kyllähän siinä on minullakin ”vieruskaverit” vaihtuneet. Siinäkin mielessä näistä peleistä saa tärkeää oppia ja antia yhteispeliin, Väliaho kommentoi.

Tavoitteen suhteen Väliaholla on selvät sävelet.

– Lopputurnaus on ehdottomasti viikonlopun tavoite. Se takaa hallikaudelle lisää kovia pelejä ja yhteisiä kokemuksia, jolloin oman pelaamisen kehittäminen on helpompaa.

Teksti: Olli Korhonen
Artikkelikuva: Lassi Karvonen