Jymy tutustui Pabellon Elolaan – Katso video!

Sotkamon Jymy kävi lauantai-aamuna Fuengirolassa tutustumassa pelikenttään (Pabellon Elola), jolla pelataan myös huominen kauden avaus Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Jymyn lukkari Toni Kohonen oli varsin tyytyväinen pelikentän ominaisuuksiin.

– Yllättävän hyvä tämä on! Kumirouhetta ei ole niin paljon kuin luultiin, joten kenttä ei ole liian liukas, Kohonen tuumasi.

Joukkueen lähtö myöhästyi torstaina useilla tunneille, kun Kajaanista lähtöä tehneen koneen propeliin osui lintu. Vaikka matkanteon aloittamista siirrettiin aina aamuyölle asti, kuitattiin tilanne kuitenkin huumorilla.

– Pelikaani lensi turbiiniin, ei tälle sattumukselle voi kuin hymyillä. Aurinkokin paistaa, niin hampaita naurattaa, Kohonen hymyili.

Jymyn kokoonpanoon tuli vielä muutoksia, sillä Mikko Korhonen joutui jättämään reissun väliin perhesyiden vuoksi. Hänen tilallansa nähdään Antti Hartikainen, joka pukee yllensä jokeripaidan.

Katso koko haastattelu ja lisää tunnelmia oheisesta videosta!

Huominen peli Imatran Pallo-Veikkoja vastaan alkaa klo 13 paikallista aikaa (klo 14 Suomen aikaa) ja on katsottavissa myös Ruutu-palvelusta. Ottelun selostaa Antero Mertaranta. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, mikäli haluaa varmistaa hyvän istumapaikan. Tämän lisäksi peli on nähtävissä ilmaiseksi Sotkamossa Kino Vision valkokankaalta. Lue lisää Kino Vision näytöksestä täältä.

Sotkamon Jymy – Imatran Pallo-Veikot
23.4. klo 13 (paikallista aikaa) Pabellon Elola, Fuengirola

Osta lippu peliin tästä