Jymydiilissä nähdään tänä vuonna kärkien kamppailu

Mikäli tulevan lauantain (31.1.) ohjelma ei ole lyötynä lukkoon, se tulee tehtyä viimeistään nyt. Sotkamon Jymy järjestää kolmatta kertaa JymyDiili-kilpailun, jossa miesten Superpesisjoukkue jaetaan kahteen erilliseen joukkueeseen, jotka kilvoittelevat vastakkain myymällä tuotteita, joiden kohdalla osa myynnistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kilpapaikkana on Sotkamon keskusta ja liikkeinä K-Supermarket Sotkamo ja Intersport Piipponen. Kilpailuaika on klo 10-14 välillä.

Joukkueiden kapteenit on jo valittu ja luvassa onkin varsinainen pikakiitureiden kisa, sillä kapteeneiksi on valittu Niko Korhonen ja Niilo Piiponniemi. Muut joukkueiden jäsenet jaetaan lauantaiaamuna. Kilpailun voittaa se joukkue, joka saa mahdollisimman paljon myyntiä aikaiseksi. Tuotot ohjataan nuorten liikuntatoimintaan Sotkamossa.

Toimitus on mukana seuraamassa kilpailua. Liveseurantaa on tiedossa Jymyn Twitterissä ja jälkikäteen on luvassa myös meritoituneen videotyöryhmän koostama JymyDiili 2015 -erikoisjakso!

jymy_jäätelö_pieni

Yksi myytävistä tuotteista on Jymy-luomujäätelö. Tämän lisäksi myynnissä on Pielispakarin leipomuksia sekä InterSportissa luonnollisesti urheiluvaatteita ja -välineitä.

Lisätietoa Jymy-jäätelöstä löydät tästä linkistä.

Lisätietoa Pielispakarista löydät vuorostaan tästä linkistä.

Saavu paikalle hyvän asian puolesta!

Kumman joukkue viekään voiton? Niko Korhosen (kuvassa)...

Kumman joukkue viekään voiton? Niko Korhosen (kuvassa yllä)…

...vai kenties Niilo Piiponniemen joukkio?

…vai kenties Niilo Piiponniemen joukkio? Kilpailupaikkana on Sotkamon keskusta lauantaina 31.1. klo 10-14.

-AH