JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu Kainuun yrittäjien asialla

Sotkamon Jymy järjestää perinteisen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelun 3. puolivälieräottelun yhteydessä tiistaina 31. elokuuta klo 17. Tällä kertaa lahjoituskohteena on Yrittäjän Kriisikeskustoiminta Kainuussa.

Yrittäjän Kriisikeskuksessa yrittäjille tarjotaan aika, paikka ja tila tulla kuulluksi. Yrittäjä saa kertoa, purkaa ja tuntea niitä asioita, jotka stressaavat, ahdistavat ja huolettavat juuri nyt. Haastavat elämäntilanteet voivat liittyä esimerkiksi työelämään, omaan jaksamiseen, terveyteen, pari- tai perheongelmiin tai läheisen menetykseen. Keskustelu voi helpottaa oloa ja auttaa jäsentämään omaa elämäntilannetta sekä löytämään uusia näkökulmia vaikealta tuntuviin asioihin. Keskustelutuen kautta yrittäjä saa tietoa ja tukea kriisistä selviytymiseen. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Ajanvaraus Kriisityöntekijä Saija Oittinen p. 044 313 3386, saija.oittinen(@)kainuunkriisikeskus.fi Lisätietoja Yrittäjän Kriisikeskuksen nettisivuilta.

Kainuun kriisikeskuksen toimintaa hallinnoi MIELI Kainuun mielenterveys ry ja kriisikeskus kuuluu valtakunnallisen kattojärjestön MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kriisikeskusverkostoon. Hyväntekeväisyyteen kerätyillä varoilla saadaan toteutettua yrittäjien hyvinvointiryhmiä Kainuun alueella. Ryhmät voivat kokoontua joko kasvotusten tai etäyhteydellä.

– Yrittäjien hyvinvointiryhmät tukevat yrittäjien jaksamista, tarjoavat vertaistukea sekä lisäävät elämäniloa ja virkistymistä. Sisällöt muokataan aina yrittäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan, Kainuun Kriisikeskuksen johtaja Sari Huovinen kommentoi.

Maailmantilanne on korostanut yrittäjien avuntarvetta, mutta toiminnalle on tilausta aina.

– Lahjoitussumman lisäksi voimme osaltamme kasvattaa Yrittäjän Kriisikeskustoiminnan tietoisuutta ihmisten ja eritoten yrittäjien keskuudessa. Haluamme markkinoida ja levittää tietoa toiminnasta ja hyvinvointiryhmistä, jotta yrittäjät löytävät tuen ja avun piirin sekä kynnys avun hakemiseen madaltuu, Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen valaisee.

JymyHyvä-ottelun historia juontaa juurensa vuoteen 2010. Siitä saakka Superjymy ja merkittävässä roolissa olleet yhteistyöyritykset ovat mahdollistaneet hyväntekeväisyyden sekä ilmaisottelun Hiukan pesäpallostadionilla.

Aiemmat lahjoituskohteet:

2010 Kainuun keskussairaalan lastenklinikka
2011 Kylmävalolaite Kainuun keskussairaalaan
2012 MLL:n Kainuun piirille
2013 Kainuun kohdennettuun nuorisotyöhön
2014 Sinivalokapalo Kainuun keskussairaalaan
2015 Lääkepumppu OYS:n Osasto 51
2016 Bilirubiini mittari Kainuun keskussairaalaan
2017 Käsi- ja jalkapyöriä Kainuun hoivakoteihin
2018 Hoitotuolit syöpätautien poliklinikalle
2019 Saturaatiomittareita Kainuun keskussairaalan synnytysosastolle
2020 Aistihuone Kainuun keskussairaalan kehistysvammaisten osastolle
2021 Hyvinvointiryhmät Yrittäjän Kriisikeskuksessa Kainuussa

JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan Hiukan pesäpallostadionilla tiistaina 31. elokuuta klo 17. JymyHyvä-yritysverkosto mahdollistaa ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Puolivälieräsarjan vastustaja on vielä hakusessa. Tervetuloa tekemään hyvää!