JymyHyvä-ilmaisottelu pelataan lauantaina

Sotkamon Jymyn perinteikäs JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu järjestetään jälleen tänä vuonna lauantaina 20.8. Hiukan pesäpallostadionilla, jolloin Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko kohtaavat toisensa kolmannessa puolivälieräottelussa klo 15 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy.

Ennen tapahtumaa järjestetään klo 13-15 lasten liikuntatapahtuma, jossa paikalla on polkuautoja, kasvo- ja sormivärimaalausta, pomppulinnoja ja lyöntipiste.

Lahjoituskohteena tänä vuonna on Kainuun keskussairaalan synnytyslaitos, jossa lahjoitusrahoilla hankitaan bilirubiinimittari, jolla voidaan mitata vastasyntyneiden vauvojen keltaisuutta. Lahjoituksella halutaan tukea sitä, että Kainuussa olisi tulevaisuudessakin oma synnytyslaitos, ettei matka sairalaan kasvaisi liian pitkäksi. Lahjoitussumma määräytyy paikalle tulevien ihmisten mukaan ja kun alueen yritykset ovat mahdollistaneet otteluun vapaan pääsyn, on hyvän tekeminen nyt hyvin helppoa!

Tapahtumassa on tuttuun tapaan myös pehmonalleheitto: mukaan otteluun kannattaa tuoda oma pehmolelu, sillä Jymyn tehdessä ensimmäinen juoksu pehmonallet viskataan kentälle, josta ne sitten kerätään ja lahjoitetaan eteenpäin kainuulaisille lapsille Mannerheimin lastensuojeluliiton Kainuun piirin kautta! Viime vuonna pehmoleluja saatiin kerätyksi 946 kappaletta, tänä vuonna tavoitteena on saada tuhat pehmonallea kerätyksi!

Synnytyslaitokselle on mahdollista lahjoittaa myös vastasyntyneille tarkoitettuja toukkapusseja, ohjeet pussin tekemiseen löytyvät tästä linkistä!

Lisätietoja JymyHyvä-ottelusta ja lahjoituskohteesta on tulossa lisää muun muassa videon muodossa aivan tuota pikaa! Pysykää kuulolla!

Pehmonalleheitto viime vuodelta:

Sotkamon Jymy | Playoffs 2016: