JymyHyvä tukee Kainuun synnytysosastoa – ”Haluamme, että Kainuussa on oma synnytysosasto tulevaisuudessakin”

Perinteinen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan Hiukan pesäpallostadionilla tiistaina 20. elokuuta. Ottelu alkaa klo 17:30 ja siihen teillä kaikilla on ilmainen sisäänpääsy!

Hyväntekeväisyysottelu on Sotkamon Jymyn kolmas puolivälieräottelu, mutta vastustajasta ei ole vielä tietoa. Ottelu alkaa klo 17:30 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla on monenlaista oheisohjelmaa.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on ensivuoden alussa valmistuva uusi synnytysosasto. Kohteeseen lahjoitettavilla varoilla hankitaan synnytysosastolle saturaatiomittareita, joilla varmistetaan että vastasyntyneiden hapenmäärä on turvallisella tasolla. Tämän lisäksi osa lahjoitussummasta käytetään ambulanssin varusteena olevaan kuljetuskoppaan.

– Panostamalla osastoon ja laitteisiin SuperJymy ja mukaan lähtevät yhteistyökumppanit varmistavat sen, että Kainuussa on oma synnytysosasto tulevaisuudessakin, vastaava hoitaja Arja Myöhänen kertoo.

JymyHyvä-ottelussa on nähty karnevaalitunnelmaa!

Tavoitesumma hyväntekeväisyyteen on 4000€ ja summa määräytyy katsojamäärän perusteella. Voit siis osaltasi auttaa tuon summan keräämisessä saapumalla ottelutapahtumaan, johon on ilmainen sisäänpääsy!

Jymy on jo vuosien ajan kerännyt varoja hyväntekeväisyyteen alueen yritysten kanssa. Viime vuonna kohteena olivat kainuulaiset syöpäpotilaat, joille lahjoitusvaroilla hankittiin hoitotuoleja syöpätautien poliklinikalle. Sähköisesti säädeltävissä hoitotuoleissa potilas voi itse säädellä asennon haluamakseen hoidon aikana ja näiden hoitotuolien käyttökokemuksista olemme saaneet kiitosta.

Aiemmat lahjoituskohteet:

2011 Kylmävalolaite Kainuun keskussairaalaan
2012 MLL:n Kainuun piirille
2013 Kainuun kohdennettuun nuorisotyöhön
2014 Sinivalokapalo Kainuun keskussairaalaan
2015 Lääkepumppu OYS:n Osasto 51
2016 Bilirubiini mittari Kainuun keskussairaalaan
2017 Käsi- ja jalkapyöriä Kainuun hoivakoteihin
2018 Hoitotuolit syöpätautien poliklinikalle

Pehmot lentävät tuttuun tapaan kentälle

Jymyn ensimmäisen juoksun syntyessä kaikilla katsojilla on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää kainuulaisten lasten eteen heittämällä kentälle pehmoleluja, jotka lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta eteenpäin kainuulaisille lapsille. Pehmoja on joka vuosi kerätty huima määrä ja niistä jokainen on löytänyt uuden kodin. Varustaudu siis mukaan kera pehmolelun!

Tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat olla mukana tekemässä hyvää, ota yhteyttä!

Roope Korhonen
roope.korhonen@superjymy.fi
p. 044 0274 845