JymyHyvässä tehdään hyvää lapsille ja vanhuksille

Sotkamon Jymy – Seinäjoen JymyJussit 20.8. klo 15. Kaikille ilmainen sisäänpääsy!

Perinteinen JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelu pelataan tulevana sunnuntaina Hiukassa, jolloin vastakkain pelaavat ensimmäisessä puolivälieräottelussa Sotkamon Jymy ja Seinäjoen JymyJussit. Ottelu alkaa klo 15 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla järjestetään klo 13-15 perheen pienimmille suunnattu tapahtuma, jossa lapset pääsevät hyppimään pomppulinnassa, testaamaan onnenpyörää ja maalauttamaan kasvonsa. Mukana menossa nähdään myös erinäköisiä ja -kokoisia maskotteja lapsia viihdyttämässä.

Kentällä myös Terrafamen tarjoama keittolounas 1300:lle nopeimmalle klo 13.30 alkaen! Samalla kenttäalueella järjestetään Terrafamen kalustoesittely.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on kainuulaiset vanhukset ja heidän aktivoimisensa. Suurien ikäluokkien vanhenemisen myötä Kainuun palvelukodeissa on ilmennyt tarve lisätä asukkaiden toimintakykyisyyttä ja tehdä heidän arjestaan mielekkäämpää. Jymy haluaa olla mukana auttamassa tätä tavoitetta lahjoittamalla käsi- ja jalkapyöriä palvelukoteihin vanhusten aktiviteeteiksi.

Tavoitesumma hyväntekeväisyyteen on 4000€ ja summa määräytyy katsojamäärän perusteella. Voit siis osaltasi auttaa tuon summan keräämisessä saapumalla ottelutapahtumaan, johon on ilmainen sisäänpääsy!

Lahjoituksen kohteena ovat ensisijaisesti Palvelukeskus Kallio (Kajaani), Hoitokoti Honkalinna (Kuhmo), Emmakoti (Vuolijoki), Himmeli (Sotkamo), Hoitokoti Paltaranta (Paltamo) ja Hoitokoti Välskäri (Suomussalmi).

Pehmot lentävät tuttuun tapaan kentälle

Jymyn ensimmäisen juoksun syntyessä kaikilla katsojilla on jälleen mahdollisuus tehdä hyvää kainuulaisten lasten eteen heittämällä kentälle pehmoleluja, jotka sitten lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta eteenpäin kainuulaisille lapsille. Pehmoja on joka vuosi kerätty huima määrä ja niistä jokainen on löytänyt uuden kodin. Varustaudu siis mukaan kera pehmolelun!

Tervetuloa tekemään yhdessä hyvää!