Jymyjuna jyskyttää Kajaaniin

Sotkamon Jymy tuo huippupesäpallon jo kolmatta kesää Kajaaniin, kun se pelaa Kajaanin keskuskentällä miesten Superpesiksen ottelun Jyväskylän Kiriä vastaan tiistaina 18. päivä klo 18. Kahtena viime kesänä ottelutapahtuma on ollut loppuunmyyty ja pesiksen kysyntä Kajaanissa on nyt SuperJymy Oy:n markkinointipäällikkö Jimi Heikkisen mukaan otettu huomioon.

– Kaikki halukkaat eivät ole aikaisempina vuosina mahtuneet istumaan, joten aiomme tänä vuonna tuoda 2-pesän taakse lisää korkeampia katsomoita, minkä lisäksi kolmospuolelle tulee lisää katsomotilaa, Heikkinen lupaa.

Vastustajaksi saapuva Jyväskylän Kiri on aloittanut alkukauden pirteästi, loukkaantumisista huolimatta ja sillä onkin nyt sunnuntailta alla kotivoitto Kiteen Palloa vastaan. Huippusuorituksia tullaan näkemään paljon ja hyvässä tunnelmassa, mikäli viime syksyllä pelaajauransa lopettanutta Heikkistä on uskominen.

– Kajaanin kenttä on siitä hauska paikka pelata, että siellä voi aistia aidon pesiksen tunnelman. Katsomot ovat lähellä kenttää ja pelaajien huippusuoritukset ovat aivan käden ulottuvilla, Heikkinen jatkaa.

Katsomot ovat olleet kahtena vuonna peräjälkeen pullollaan.
Katsomot ovat olleet kahtena vuonna peräjälkeen pullollaan. Ajoissa kannattaa siis olla!

Lippu ostettavissa ennakkoon

Kiinnostus on huippupesistä kohtaan ollut suurta jo kahtena edellisenä kesänä ja viime suvena katsomot pullistelivatkin täysinä jo hyvän aikaa ennen ottelun alkua. Heikkinen korostaakin ajoissa saapumisen tärkeyttä.

– Mikäli aikoo päästä mieluisille paikoille istumaan, kannattaa katsomoon saapua jo hyvissä ajoin. Liput ovat myös ostettavissa ennakkoon Kajaanin K-citymarketista ja ennakkolipun ostajille on varattu oma katsomonosansa Kausikortin omaavat sekä VIP-lipun ostajat istuvat tuttuun tapaan katetussa katsomossa, Heikkinen painottaa.

– Hyvän tapahtuman on tarkoitus luoda ihmiselle viihtyisä, hyvä ja kevyt olo. Sen me teemme, Heikkinen lupaa hymyillen.

Sotkamon Jymy ja Jyväskylän Kiri kohtaavat toisensa Kajaanin Keskuskentällä tiistaina 18. kesäkuuta klo 18. Liput otteluun maksavat aikuisilta 15 euroa, opiskelijoilta ja eläkeläiseltä 10 euroa ja 7-12 –vuotiailta 5 euroa. K-plussa kortilla lipun hinnasta kahden euron alennus portilta. Ennakkolippuja on saatavissa Kajaanissa K-Citymarketin infopisteeltä. Portit tapahtumaan aukeavat klo 17.