JymyKauppa uudistui – kanta-asiakasjärjestelmä tuo etuja faneille

Sotkamon Jymyn fanituotteiden sekä ottelulippujen kotipesä on kokenut kasvojenkohotuksen. JymyKaupan ilme, asiakasjärjestelmä ja tilaustavat on uudistettu täydellisesti vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja sitä myötä parempaa asiakaspalvelua. Uudistetun JymyKaupan löydät tutusta osoitteesta: www.jymykauppa.fi.

Päivityksien myötä verkkokaupasta on tullut kuluttajaystävällisempi. Uudistukset tarkoittavat muun muassa nopeampaa sekä edullisempaa toimitusta, monipuolisempia maksuvaihtoehtoja sekä kanta-asiakasjärjestelmää, joka tuo faneille rahanarvoisia etuja.

– Uudistuksien myötä JymyKauppa vastaa paremmin nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeita. Ennen kaikkea uskon, että pystymme nostamaan palvelutasoa fanien perspektiivistä, Superjymyn markkinointipäällikkö Olli Korhonen ilakoi.

Verkkokauppaan tullaan lisäämään uusia, monipuolisempia fanituotteita kevään ja kesän aikana. Tekstiilien lisäksi tuotevalikoima tulee kasvamaan käytännöllisillä tuotteilla ja kulutustavaroilla, jotka tulevat myyntiin Jymyn brändillä.

– Verkkokaupan ohella Jymyn brändin alla olevat tuotteet tulevat nostamaan päätään kauden 2021 aikana, Korhonen vakuuttaa.

Tutustu JymyKauppaan osoitteessa: www.jymykauppa.fi

Mitkä ihmeen JYMY-pisteet?

Jymykaupan kanta-asiakasjärjestelmä perustuu JYMY-pisteiden hamstraamiseen ja käyttämiseen. Lyhykäisyydessä JYMY-pisteet ovat kaupan omaa ”valuuttaa” ja niitä tienaat tuotetilauksilla. Pisteet toimivat näin ollen käteisenä kassalla. HUOM! Pisteitä et voi käyttää ottelu- tai tapahtumalippujen ostoihin!

Kanta-asiakkaana saat myös kiinnostavia uutiskirjeitä tuotteista, uutuuksista sekä erikoistarjouksista. Mutta älä huoli, emme tuki sähköpostiasi turhilla viesteillä.

Jokaisella tuotesivulla näet, kuinka monta JYMY-pistettä tienaat, kun tilaat kyseisen tuotteen. Tämä tulee näkymään vielä yhteenvetona ostoskorissasi.

Miten sitten pääsen kanta-asiakkaaksi?

Kanta-asiakkaaksi pääseminen edellyttää JymyKaupassa olevan lomakkeen täyttämistä, jonka myötä tilisi luodaan automaattisesti! Rekisteröidy Jymyn kotipesään täällä!