Jymylle hallipronssia

– Pahinta ei ole se, että kaatuu, vaan se, että jää makaamaan.

Näillä sanoilla Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen psyykkasi joukkuettaan ennen pronssiottelua Kiteen Palloa vastaan. Edellisenä iltana koettu karvas tappio Hyvinkään Tahkoa vastaan oli pyyhitty jo mielestä ja reilu pari tuntia tuosta hetkestä eteenpäin Jymy juhli tuoretta pronssimitalia. Kiteen Pallo kaatui lopulta suoraan jaksoin 2-0 (2-1, 4-2).

– Lähtökohdat otteluun olivat haastavat. Tänään tavoitteena oli, että palataan voittajiksi ja lähtökohdat huomioon ottaen olen erittäin tyytyväinen, kehui Korhonen joukkuettaan.

– Mitali on aina mitali. Voittoa tietenkin lähdettiin hakemaan ja se on ehkä se isompi juttu tässä, Jymyn parhaana palkittu Roope Korhonen tuumaili.

Roope Korhonen löi pronssiottelussa 3 juoksua.

Roope Korhonen löi pronssiottelussa kolme juoksua.

Jymyn Immo Rautiainen onnistui tekemään ensimmäisellä jaksolla tempun, joka yleensä hallissa jää harvinaisuudeksi, mutta joka silti nähtiin kuluvan viikonlopun aikana kolme kertaa: lyömään kunniajuoksun.

3-koppari Jussi Hurskaisen räpylän alta livennyt pallo vieri lopulta hallin takaseinään asti ja Immo pääsi juhlimaan jakson voittojuoksuksi jäänyttä osumaa joukkueensa kera 3-pesällä.

Immo Rautiaisen syliin vyöryi kunnarionnitteluja.

Immo Rautiaisen syliin vyöryi kunnarionnitteluja.

Toisella jaksolla Jymy onnistui kotiutuksissa neljä kertaa, vaikka kokonaisuudessaan viikonlopun aikana kotiuttaminen takkusikin.

– Kyllä me tilanteita saadaan, mutta kotiutusten laatu ei ole ollut sitä mitä itse odotettaisiin. Sen takia olimme pronssiottelussa tänään, Roope summasi.

Lopulta Jymy osoitti olevansa pronssiottelussa selkeästi vahvempi osapuoli. 3-tilanteet kirjattiin violettioranssien eduksi 17-5 ja näin pronssimitalit ripustettiin lopulta kainuulaisten kaulaan.

Kuuntele pelinjohtajien ja palkittujen mietteitä lisää lehdistötilaisuusvideosta!

Ottelun tilastot

-AH
Twitter: @anaHaapasalo