Jymylle kuusi jatkosopimusta – ”tärkeitä palasia tulevaisuuteen!”

Sotkamon Jymy on tehnyt kahden vuoden jatkosopimukset Juho Keinäsen, Jussi Korhosen, Samuel Huotarin, Jere Heikkisen sekä Valtteri Virtasen kanssa. Viisikon lisäksi Jymy on tehnyt syksyyn 2024 saakka ulottuvan sopimuksen Kasperi Vehkaojan kanssa.

Sotkamon Jymyn vakiokalustoon kuuluvat Juho Keinänen ja Jussi Korhonen jatkavat violettioransseissa väreissä aina syksyyn 2025 saakka. Kaksikko kuuluu tällä kaudella joukkueen kapteenistoon.

– Molemmat ovat meille tärkeitä runkopelaajia tuleville vuosille. Omilla pelipaikoillaan erittäin laadukkaita pelaajia, jotka tekevät pelin sisällä joukkueen eteen paljon huomaamatonta, mutta erittäin arvokasta työtä. Pelillisten otteiden lisäksi kantavat vastuuta joukkueessa myös muilla tavoin, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen kommentoi.

Kokeneemman kaksikon lisäksi Jymy on kiinnittänyt Samuel Huotarin sekä Jere Heikkisen niin ikään kaksivuotisella jatkosopimuksella. Molemmat ovat Jymyn omia kasvatteja. Heikkinen pelaa tällä hetkellä isoa roolia miesten Ykköspesiksessä pelaavan Haminan Palloilijoiden riveissä ja vielä C-ikäisellä Huotarilla riittää pelejä kotikonnuilla Jymyn junioreissa. Omista kasvateista myös Kasperi Vehkaoja on tehnyt Jymyn kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Omien kasvattien lisäksi kaksivuotisen jatkosopimuksen Jymyn kanssa on tehnyt myös Jymyn superpesisjoukkueen kokoonpanossa useammassa ottelussa tällä kaudella esiintynyt kovalyöntinen Valtteri Virtanen. Virtanen on alunperin Turku-Pesiksen kasvatti, mutta jalostanut pesisoppejaan Sotkamon Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa.

– Jokaisella on ominaisuudet tulla tulevaisuuden huippupelaajaksi omassa roolissaan. Tärkeitä palasia tulevaisuuteen, Kuosmanen alleviivaa.

Sotkamon Jymyn tämänhetkinen sopimustilanne:

2023
Roope Korhonen (s. -81)
Niilo Piiponniemi (s. -91) toistaiseksi
Niko Korhonen (s. -92)
Lauri Rönkkö (s. -94)
Ville Kotro (s. -95)

2024
Jere Vikström (s. -93)
Hannes Pekkinen (s. -98)
Elmeri Purmonen (s. -01)
Aapo Komulainen (s. -03)
Iivari Vihanto (s. -03)
Aleksanteri Huotari (s. -03)
Kasperi Vehkaoja (s. -05)

2025

Jussi Korhonen (s. -97)
Juho Keinänen (s. -99)
Kalle Kuosmanen (s. -01)
Jere Heikkinen (s. -03)
Valtteri Virtanen (s. -04)
Samuel Huotari (s. -07)