Jymylle lukuisia palkintoja päätösristeilyllä!

Viikonloppuna seilatulla pesäpallon päätösristeilyllä palkittiin tuttuun tapaan myös kauden parhaimmisto. Sotkamon Jymylle palkintoja osoitettiin mestaruuspalkinnon lisäksi henkilökohtaisella tasolla neljä.

toni_kohonen_sivuprofiili

Toni Kohonen valittiin urallaan kahdettatoista kertaa vuoden lukkariksi, joka oikeuttaa ylivoimaiseen ykköstilaan vuoden lukkari -tittelien määrässä. Seuraavaksi listalla on Mauri Pyhälahti, jolla titteleitä on yhteensä seitsemän kappaletta.

Tämän lisäksi Kohonen saalisti kauden aikana eniten Iltalehden leijonia, jonka myötä hänet nimettiin kauden leijonapelaajaksi.

Jani_artikkeli_finaali_2015

Jani Komulainen valittiin pudotuspelien tärkeimmäksi pelaajaksi. Komulainen löi pudotuspeleissä 2+16 juoksua, toi 9 ja saalisti 71 kärkilyöntiä.

doksa_viuhka_2015

Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen palkittiin vuoden pelinjohtajan palkinnolla. Korhoselle päättynyt kausi oli pelinjohtouralla toinen ja vuoden pelinjohtajan titteleitä on niin ikään kaksi kappaletta.

Alta löydät myös Mikko Korhosen mietteitä menneestä kaudesta ja syksystä. Videosta löytyy myös runsaasti tunnelmapätkiä ratkaisufinaalista!