Jymyltä viisi pelaajaa miesten Itä-Länteen

Valitsijat ovat saaneet urakkansa päätökseen ja nimenneet pesäpallon Itä-Länsi-joukkueet Seinäjoen arvo-ottelutapahtumaan 18.-20.7. Kun miesten 80. juhlaottelussa nähdään viisi vähintään 10 Itä-Lännen pelaajaa, naisten puolella ensikertalaisia on mukana peräti 12. Viikonlopun aikana pelataan myös A- ja B-poikien sekä B-tyttöjen tähdistöottelut.

Lännen miehet ovat vieneet kolme edellistä kohtaamista. Jatkoa voittoputkelle haetaan vahvalla pohjalaisjoukkueella, jossa on mukana 10 Alajärven, Koskenkorvan, Seinäjoen tai Vimpelin pelaajaa. Lisäksi Hyvinkään Tahkon ensikertalainen Juha Puhtimäki on pelannut ennen tätä kautta koko uransa Etelä-Pohjanmaalla.

Kokeneesta kaartista Henri Puputti on valittu 10. Itä-Länsi-otteluunsa ja saman seuran Sami Haapakoskella on yksi arvo-ottelu enemmän. Puhtimäen lisäksi Lännen joukkueessa on toinenkin ensikertalainen, Seinäjoen JymyJussien Ville Viita.

Kokeneet vastuunkantajat ovat avainpelaajia, kun Itä hakee paluuta voittokantaan Seinäjoen sunnuntai-illassa 20.7. Kaikkien aikojen Itä-Länsi-pelaaja Toni Kohonen (18. Itä-Länsi) saa vierelleen 13. Itä-Lännen Jani Komulaisen ja 12. Itä-Lännen Sami Partasen. Vastapainoksi Kouvolan Pallonlyöjien Tommi Mäentausta ja Sasu Toikka sekä Kiteen Pallon Ville Posti pelaavat ensimmäisen miesten Itä-Läntensä.

Kaikkien aikojen pesispörssitilaston kärkeen toukokuussa siirtynyt Toni Kohonen valittiin Idän joukkueeseen yleisöäänestyksen kautta.
Kaikkien aikojen pesispörssitilaston kärkeen toukokuussa siirtynyt Toni Kohonen valittiin Idän joukkueeseen yleisöäänestyksen kautta.

Hiukassa torstaina runsaasti arvo-otteluedustajia

Jymyn joukkueesta valittiin miesten Itä-Länteen kaikkiaan viisi pelaajaa. Komulaisen ja Kohosen lisäksi Idän paidassa nähdään Antti Hartikainen, Roope Korhonen ja Immo Rautiainen.

Tämän lisäksi A-poikien Itä-Lännessä pelaavat Jymyltä Onni Määttä, Lauri Rönkkö, Joni Tervo, Markus Tuikka ja Jere Vikström, joilla kaikilla Rönkköä lukuun ottamatta on superpesiskokemusta Jymyn paidassa tällä kaudella.

Jymyn huomisen vastustajan JymyJussien paidassa nähdään kaikkiaan kolme Itä-Länsi -pelaajaa; Viidan lisäksi joukkueeseen pääsivät Joonas Eirola ja Jukka-Pekka Vainionpää. Näin ollen kentällä nähdään huomenna runsaasti arvo-otteluedustajia!

Sotkamon Jymyn ja Seinäjoen JymyJussien välinen ottelu pelataan huomenna 3.7. Hiukan pesäpallostadionilla klo 18. Lippuja saat ostettua ennakkoon seuraavista paikoista:

Sotkamo: InterSport Piipponen
Vuokatti: Break by Sokos Hotel Vuokatti, Holiday Club Katinkulta
Kajaani: K-Citymarketin infopiste

Miesten Itä-Länsi -valinnat

A-poikien Itä-Länsi -valinnat