Jymyn kilpapelaaminen uuden brändin alle

Lokakuusta 2017 alkaen elektronisen urheilun kentällä operoinut Sotkamon Jymyn taustayhtiö SuperJymy Oy yhtiöittää esports toiminnan erilliseen yhtiöön ja kilpajoukkue toimii jatkossa SJ Gaming nimellä. Taustalla on halu terävöittää oman kilpajoukkueen toimintaa pelikentillä ja nousta suunnitelmien mukaisesti kärkikahinoihin maailmalla.

SuperJymy lähti mukaan elektroniseen urheiluun tavoitteenaan olla eturintamassa kehittämässä monipuolista suomalaista urheilukenttää. Sotkamolaisen SuperJymy Oy:n liiketoiminta koostuu Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kilpailutoiminnasta ja Vuokatin viihdetapahtumien järjestämisestä.

Jesse ”KHRN” Grandelln Helsi ngin Messukeskuksessa.

Esports-toiminta siirtyy nyt uuden, lajispesifin nimen, logon ja ilmeen alle. SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen näkee, että pienet, näkyvät muutokset höystettynä Jymyn vankkaan taustaan, arvomaailmaan ja kokemukseen tulee poikimaan hyvän lopputuloksen.

– Muutoksien myötä pyrimme vauhdittamaan ja terävöittämään meidän kilpailutoimintaa.

Kokonaisvaltaisesti tavoitteenamme on luoda esportsin myötä uudenlainen ja nykypäivän asetta-mat vaatimukset täyttävä urheiluseura.

Uuden nimen ja visuaalisen ilmeen lisäksi toimintaa eteenpäin ajavat taustalla olevista brändiele-menteistä muun muassa 25-vuotinen menestystarina, yhteisöllisuus, edelläkävijyys, asiakas- ja pelaajakokemus sekä uusi tapa toimia esports-kentällä.

– Haluamme tuoda brändiämme esille kaikessa viestinnässä, mutta myös kaikissa kohtaamisissa fanien ja kumppanien kanssa, Kuosmanen avaa.

Reilu vuosi sitten tehty aluevaltaus uuden, vauhdikkaasti kasvavan esportsin parissa oli SuperJymylle osittain tuntematon. Joukkueen manageri Niklas Pehkonen näkee, että opintomatka on tehty ja nyt panokset kovenevat.

– Kilpakentillä tavoitteet ovat korkealla. Taustalla tehtävä kokonaisvaltainen kehitystyö kantaa varmasti hedelmää niin meidän joukkueen kuin koko elektronisen urheilun kentällä.

– Muutosten myöstä haluamme puhutella paremmin kilpapelaamisen kohderyhmiä maailmanlaajuisesti, Pehkonen jatkaa.

Manageri Niklas Pehkonen näkee SJ Gamingin tulevaisuuden valoisana.

Isona agendana on uudenlaisen urheiluseuratoiminnan valjastaminen käytäntöön sekä urheilijapolun kehittäminen että kansainvälistyminen.

– Tämä tulee tarkoittamaan tulevaisuudessa uudenlaisia yhteistyökumppanuuksia ja mahdollisesti muita omistusjärjestelyitä. Näemme kansainvälistymisen ja Kainuun rakentamisen merkittäväksi esports-toimintakentäksi suurena mahdollisuutena, Kuosmanen taustoittaa.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu on vahva kainuulainen toimija elektronisen urheilun parissa, mistä on osoituksena muun muassa Esports Business -koulutusohjelma.

– Sidosryhmien myötä voimme saavuttaa meidän yhteiset tavoitteet. KAMK:n lisäksi merkittävä toi-mija on myös Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia, joka on ottanut elektronisen urheilun akatemialajikseen aina yläkoulueirityksistä alkaen, Pehkonen kommentoi.

SJ Gaming sosiaalisissa mediassa!

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube