Jymyn kotiotteluihin voidaan ottaa 1300 henkeä

Aluehallintoviranomaisten tuoreen ohjeistuksen mukaisesti Hiukan pesäpallostadionilla järjestettävien ottelutapahtumien katsomokapasiteetista on käytössä 1300 paikkaa.

Katsomoiden lohkoista luovutaan ja kaikista pääportin sisäänkäynneistä voi mennä istumaan mihin katsomonosaan tahansa. Katsomoissa on noudatettava suositusten mukaista, kahden metrin turvaväliä, mutta saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissa sekä huolehtimaan riittävästä käsihygieniasta. Suosittelemme myös, ettei kenttäalueelta poistuttaisi kesken ottelutapahtuman.

Eversti palvelee kaikkia katsojia. Anniskelualueella on huolehdittava terassien mukaisesta turvavälistä. Eversti on toiminnassa jo lauantaina 29. toukokuuta pelattavassa harjoitusottelussa Kempeleen Kiriä vastaan.

Uusien rajoitusten myötä Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen otteluissa otetaan käyttöön toistaiseksi normaali lippukäytäntö. Sarja- ja harjoitusotteluihin kausi- ja VIP-korttilaiset sekä Jymyn omat juniorit pääsevät sisään normaalisti, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Runkosarjaotteluiden lippuhinnat ovat toistaiseksi seuraavanlaiset:

  • aikuiset 17 €
  • eläkeläiset ja opiskelijat 13 €
  • alle 18-vuotiaille 5 €
  • LähiTapiola Kainuu-Koillismaa tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn alle 12-vuotiaille

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä. Ennakkoon lippuja voit ostaa osoitteesta www.jymykauppa.fi. Lippuja ei välttämättä ole myytävänä enää Hiukan portilla.

VIP-teltassa noudatamme ravintoloiden rajoituksia, eli istumapaikoista käytössä on 75 %. Tämän vuoksi VIP-Marjex on ainakin alkukauden otteluiden osalta loppuunmyyty, eikä yksittäisiä VIP-lippuja ole myynnissä toistaiseksi.

Jymyn kenraaliharjoitus tulevana lauantaina

Jymy kohtaa Kempeleen Kirin viimeisessä harjoitusottelussa ennen kesäkuun sarja-avausta lauantaina 29. toukokuuta klo 16. Harjoitusottelun lippuhinnat ovat seuraavat:

  • aikuiset 10 €
  • eläkeläiset ja opiskelijat 8 €
  • alle 18-vuotiaat 5 €
  • Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Ennakkoon lippuja voit ostaa osoitteesta www.jymykauppa.fi. Lippuja ei ole välttämättä myytävänä enää Hiukan portilla.

Ottelu lähetetään myös Kainuun Sanomien verkkosivuilla.