Jymyn loukkaantumistilanne pelättyä lievempi

Sotkamon Jymyn joukkue on kärsinyt ikävistä loukkaantumisista edellisillä ottelukierroksilla. Vaivat ovat kuitenkin osoittautuneet pelättyä lievemmeksi.

Sotkamon Jymy kohtaa sunnuntaina 16. heinäkuuta Vimpelin Vedon Saarikentällä. Kainuulaiset matkaavat hallitsevan Suomen mestarin kotipyhättöön ilman edellisellä kierroksella loukkaantuneita Niilo Piiponniemeä ja Kalle Kuosmasta. Viikko sitten sunnuntaina kokoonpanosta tippunut Niko Korhonen on niin ikään toipilaana. Kaikki edellä mainitut kärsivät alavartalovammoista. Lauri Rönkkö ja Hannes Pekkinen ovat poissa kokoonpanosta sairastelun vuoksi.

Alavartalovammoista kärsivät Korhonen, Piiponniemi ja Kuosmanen ovat kaikki käyneet magneettikuvissa ja lääkäreiden pakeilla. Ennusteet ovat kuitenkin pelättyä paremmat, sillä alustavien lausuntojen mukaan kolmikko voi palata kokoonpanoon kuunvaihteessa tai elokuun alkupuolella.

Jymyn kokoonpanoon sunnuntaina nousee Aleksanteri Huotari, jonka lainasopimus Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa purettiin myöhään torstai-iltana. Huotarin lisäksi poissaolijoita paikkaamaan tulee Jymyn poikien superpesisjoukkueessa pelanneet Valtteri Virtanen sekä Vertti Veittikoski, joista jälkimmäinen debytoi miesten Superpesiksessä jokerinutussa. Kokoonpanoon nousee jo Superpesiksessä debytoinut ja vastikään Jymyn kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Aleksanteri Huotarin pikkuveli Samuel Huotari.