Jymyn seinäkalenteri nyt myynnissä – puolet tuotoista hyvään tarkoitukseen!

Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen pelaajat poseeraavat Jymykalenterissa vuosimallia 2023. Hanki kalenteri nyt itsellesi tai violettioranssin sydämen omaavalle ystävällesi lahjaksi osoitteesta www.jymykauppa.fi!

Jymykalenteri tekee paluun. Moni varmasti muistaa Jymykalentereita 90-luvulta ja vuosituhannen taitteesta, mutta nyt pitkän tauon jälkeen Jymyn sopimuspelaajat poseeraavat Kainuun jylhissä vaaramaisemissa, järvien ja koskien rannalla. Kalenterin kuvia on otettu jokaisessa Kainuun kunnassa tai kaupungissa ja kuvaajana on toiminut pitkän linjan valokuvaaja Akke Virtanen. Jymykalenteri on tehty yhteistyössä Kainuun Liiton kanssa niin, että jokaisen kuukauden kuva on napattu autenttisesti vastaamaan kyseisen kuukauden näkymää kainuulaisessa luonnossa.

Kalenterin hinta on 20 euroa ja jokaisesta kalenterista 50% lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen: kalentereita myyvät Jymyn juniorijoukkueet saavat puolet tuotoista oman joukkueen tulevan kauden peliasuihin, ruokailuihin tai esimerkiksi pelimatkoihin. Kun taas ostat kainuulaista luontoa pursuavan Jymykalenterin esimerkiksi Jymykaupasta, niin hyväntekeväisyyden osuus jyvitetään ilmastokohteeseen, mikä tarkentuu lopullisen lahjoituspotin mukaan.

Jymykalenteri on erinomainen lahjaidea pukinkonttiin kavereille, tuttaville, sukulaisille ja tietysti jymyfaneille! 

Seinäkalenterin koko on A4 ja avatessa A3.

Alla vielä pientä esimakua kalenterin heinäkuulta 2023. Hanki omasi osoitteesta www.jymykauppa.fi tai tutulta Jymyjuniorilta ja tue kyseisen joukkueen pesäpalloharrastusta!

Roope Korhonen on heinäkuun ”poika”!