Jymypelaajien juoksumatkaa mitataan lauantaina

Halli-SM -ottelut nytkähtävät käyntiin lauantaina Sotkamon Jymyn osalta Kajaanin Pallohallissa, mutta pelin lopputulos ei ole ainoa syynättävä asia: osa pelaajistosta saa jalkaansa sensorit, jotka mittaavat muun muassa pelaajien juoksemaa matkaa.

– Mikä eniten kiinnostaa, on kuljettu matka, eli kuinka paljon pelissä tulee liikettä. Tutkimme myös liikkumisen intensiteettiä ja vertaamme niitä rooleittain, Jymyn kakkosvalmentaja Niina Sippola tarkentaa.

– Huomenna testaamme näitä vielä peliä edeltävissä harjoituksissa ja katsomme, saammeko sensorit laitetuksi kaikille pelaajille, Sippola paljastaa.

Mikäli kaikki menee suunnitellusti, on pesiskansan mahdollista olla myös osaltaan mukana mittauksessa. Tämä onnistuu veikkaamalla eniten juoksumatkaa kerryttävää pelaajaa huomenna perjantaina alkuillasta Jymyn Facebookissa ja Instagramissa. Mittaukseen osallistuvat pelaajat julkistetaan huomisen aikana ennen äänestyksen alkua.

Lisätietoa mahdollisesta äänestyksestä ja mittauksesta saadaan huomisen aikana.

Sotkamon Jymy aloittaa halli-SM -urakkansa Kajaanin Pallohallissa tulevana lauantaina 20. helmikuuta klo 13 Pattijoen Urheilijoita vastaan. Otteluun on vapaa pääsy ja 300 ensimmäistä mahtuu sisään. Pallohallin ovet aukeavat klo 12. Yleisöllä on mahdollisuus maksaa vapaaehtoinen kannatusmaksu, joka ohjataan A-poikajunioreiden toimintaan.

hallipeli_ottelumainos_FINAL

-AH