JymyPotti jaossa: Pääpalkintona 4000:n euron arvosta lahjakortteja!

Kainuulaiset K-kauppiaat ja SuperJymy ovat yhdessä järjestäneet JymyPotti-arvonnan, jossa pääpalkintona on mahdollista voittaa peräti 4000:n euron arvosta lahjakortteja kainuulaisiin K-kauppoihin. Tämän lisäksi arvotaan 800:n ja 500:n euron arvoiset pienemmät lahjakortit.

JymyPotti-arvontakuponkeja on jaossa useissa eri kaupoissa ja liikkeissä Kainuussa (lista alla). Osassa liikkeistä arpakupongit ovat jaossa joka päivä ja osassa taas kotipelipäivänä, sekä tätä edeltävänä päivänä. Mikäli kauppa on kiinni kotipelipäivänä, jaetaan kuponkeja kahtena edellisenä päivänä. Listan kaikista liikkeistä löydät alempaa.

Arvontakuponki palautetaan Hiukan pesäpallostadionille Jymyn fanituotepisteelle Sotkamon ja Joensuun väliseen otteluun pelipäivänä 9. elokuuta ja kupongilla saa yhden euron alennuksen otteluun (yhdellä kupongilla alennuksen voi saada maksimissaan viisi henkilöä). MIKÄLI ET TULE KATSOMAAN PELIÄ, voit palauttaa arvontakupongin Hiukan pesäpallostadionin edessä olevaan arvontalaatikkoon pelipäivänä 9. elokuuta klo 15-18 välisenä aikana.

Arvontakuponkien jako alkaa 30.6. ja jatkuu aina elokuuhun 8.8. asti. Arvonnan suorittaa 9.8. Sotkamon ja Joensuun välisessä ottelussa kolmannen vuoroparin jälkeen kauppiaiden somekuningas, Ylläksen Jounin kaupan kauppias Sampo Kaulanen.

NÄISSÄ LIIKKEISSÄ KUPONGIT OVAT JAOSSA PELIPÄIVINÄ JA PELIÄ EDELTÄVÄNÄ PÄIVÄNÄ

K-Citymarket Kajaani
K-Supermarket Sotkamo
K-Supermarket Vuokatti
K-Supermarket Kuhmo
Intersport Piipponen, Sotkamo
Intersport Kajaani

NÄISSÄ LIIKKEISSÄ KUPONGIT OVAT JAOSSA JOKA PÄIVÄ 8.8. ASTI

K-Rauta Kajaani
Sotka Kajaani

Arvonta suoritetaan Sotkamon ja Joensuun välisessä ottelussa 9. elokuuta! Kupongit tulee palauttaa tuona päivänä Hiukan pesäpallostadionille, joko stadionalueelle tai pääportin ulkopuolelle!

Kotiottelupäivät löydät tätä linkkiä painamalla!

jymypotti