Kainuun Pelastuslaitos esittelee kalustoaan Jymyn seuraavissa kotipeleissä

Kainuun Pelastuslaitos tuo kalustoaan Jymyn seuraaviin kotiotteluihin ja Hiukan uimarannalle. Paikalla on pieni paloauto perheen pienimmille sekä hydrokopteri, joka liikkuu niin veden, jään kuin lumenkin päällä.

Pelastuslaitoksen kalustoa nähdään Hiukassa tiistaina 4. heinäkuuta, kun Jymy kohtaa Seinäjoen JymyJussit sekä kutkuttavassa kärkikamppailussa sunnuntaina 9. heinäkuuta, jolloin Jymyn vieraana nähdään Kouvolan Pallonlyöjät.

Hiukan uimarannalla esittelyssä on Suomessa valmistettu hydrokopteri, joka sopii pelastustehtäviin niin vedessä, jäällä kuin lumessa. Hydrokopteri on erityisesti paras apuväline pelastustehtäviin heikoilla jäillä. Hydrokopteria käytetään eritoten silloin, kun moottorikelkat ja veneet eivät ole vaihtoehtoja pelastustehtäviin.

Pesäpallostadionille tuodaan myös Kainuun Pelastuslaitoksen eri yksiköitä, kuten paloautoja ja ambulansseja. Ajoneuvot ja henkilökunta ovat stadionilla ottelun ajan hälytysvalmiudessa, joten hälytyksen tullessa he lähtevät suorittamaan tehtäväänsä.

Hydrokopteri vesillä.