Kankaanpään Maila Jymyn vastustajaksi Kajaanissa

Superlauantai tuo Kajaanin keskuskentälle vierailulle kaksi ulkokainuulaista pesäpallojoukkuetta; Kajaanin Pallokerhon naisten pääsarjajoukkue saa vastaansa Maila-Jussit Seinäjoelta ja Sotkamon Jymyn vieraaksi saapuu Kankaanpään Maila. Kankaanpään nuori joukkue osoitti sitkeytensä aiemmin tänä kesänä kotipelissään Jymyä vastaan, silloin toinen jakso tasattiin.

Kankaanpään joukkue vahvistui tälle kesälle Jouni Itävalolla, joka saapui Satakuntaan viime syksyn pronssijoukkue Joensuun Mailasta. Itävalon esimerkki ja peliesitykset ovat olleet kankaanpääläisjoukkueelle kultaakin kalliimpia.

Kajaanin Pallokerhon kasvatti Markus Tuikka palaa kotikentälleen. Artikkelikuvassa lyöntiin valmistautuva Jani Komulainen pitää lauantaina kultakypärää päässään.

Kajaanin Pallokerhon kasvatti Markus Tuikka palaa kotikentälleen. Artikkelikuvassa lyöntiin valmistautuva Jani Komulainen pitää lauantaina kultakypärää päässään.

– Itä-Länteen valittu Jouni Itävalo on aivan ratkaiseva pelaaja niin ulkopelissä, kuin sisäpelissä. Kun pelasimme Kankaanpäässä, Jouni purki siellä hyvin 1-tilannetta, joka oli heille viime vuonna ehkä hitusen vaikeaa, Sotkamon Jymyn Kosti Rautiainen myöntää.

Henri Pulkkinen on myös valtakunnan parhaimpia pomputtajia, joten siinä on kaksi sellaista moottoria sisäpeliin, jotka ovat arvokkaimpia pelaajia joukkueelleen, Kosti jatkaa.

Kajaanin keskuskentän 2-puolella on kärrätty kookas lisäkatsomo, jotta yleisö mahtuu lehtereille. Kenttää ei ole kuitenkaan vuorattu umpeen, vaan jatkeilla on tilaa läpilyönneille.

Kajaanin keskuskentän 2-puolelle on kärrätty kookas lisäkatsomo, jotta yleisö mahtuu lehtereille. Kenttää ei ole kuitenkaan vuorattu umpeen, vaan jatkeilla on tilaa läpilyönneille.

Pesäpallopelit eivät jää päivän ainoaksi ohjelmaksi, vaan kentällä järjestetään myös perhetapahtuma, jossa on ohjattua liikuntaa lapsille. Ohjausta on kahdessa osiossa, ensimmäinen ennen naisten peliä klo 12-13 ja toinen ennen miesten peliä klo 16-17.

Superlauantain ottelut:

Kajaanin Pallokerho – Seinäjoen Maila-Jussit naisten Superpesistä klo 13, Portit aukeavat klo 12

Sotkamon Jymy – Kankaanpään Maila miesten Superpesistä klo 17, Portit aukeavat klo 16

Ennakkoliput:

Sotkamo: Intersport Piipponen
Vuokatti: Break Sokos Hotel Vuokatti, Holiday Club Katinkulta, Angry Birds Activity Park Vuokatti
Kajaani: K-Citymarket Kajaani, Keilakeskus Puisto Kajaani

Huomasitko tätä?

Jymy kokeili uutta livelähetys-formaattia Facebook-sivuillaan ja saatu palaute oli sen verran rohkaisevaa, että lähetyksiä aiotaan tehdä jatkossakin! Puoli tuntia kestävän videon, jossa Immo Rautiainen, Kosti Rautiainen ja mediavastaava Antti Haapasalo rupattelivat pesäpallosta ja sen vierestä rennon letkeästi, voit katsoa vielä näin jälkikäteenkin Sotkamon Jymyn Facebook-sivuilta. Palaute on myös toivottavaa!

Kuvakaappaus Facebookin livelähetyksestä. Vasemmalla Immo, keskellä Antti ja oikealla Kosti.

Kuvakaappaus Facebookin torstai-illan livelähetyksestä. Vasemmalla Immo, keskellä Antti ja oikealla Kosti.

KS_SUPERLAUANTAI_SOME2

Teksti ja kuvat: Antti Haapasalo