Karra Trophy: Roope Korhonen runkosarjan voittoon!

Karra Trophy -kilpailu huipentuu huomenna.

Finaalista luvassa live-seurantaa YouTube-kanavalla.

Tilaa kanava täältä, niin tiedät kun olemme suorassa lähetyksessä. Lähetys alkaa n. klo 17.

Karra Trophy -kilpailun viimeiseen kilpailupäivään lähdettiin kutkuttavista asetelmista. Kärkikolmikko muodostui kilpailua jo usean päivän ajan johtaneesta Roope Korhosesta, Niilo Piiponniemestä ja Joni Rytkösestä. Roope oli karannut muilta jo kahdenkymmenen pisteen päähän, mutta Piiponniemen ja Rytkösen erotti vain yksi vaivainen piste.

Roope Korhonen piti päätöspäivän rasteilla johtoaseman ja eteni runkosarjan voittoon kokonaispisteillä 367. Rytkönen sijoittui lopulta toiseksi, Piiponniemi puolestaan jäi kolmanneksi ja joutuu hakemaan Karra Trophyn voittoa puolivälierien kautta, sillä runkosarjan kaksi parasta etenee suoraan välierävaiheeseen.

Tilanteesta kuitenkin kutkuttavan tekee se, että Niko Korhonen ja Antti Korhonen suorittavat vielä huomenna aamu- ja iltapäivän aikana rästiin jääneitä rastejaan, mikä voi mutkistaa kahdeksan parhaan tilannetta vielä hyvin todennäköisesti. Todettakoon, että Nikolla on teoreettiset saumat nousta runkosarjassa sijalle kaksi, kun Antilla puolestaan teoreettiset todennäköisyydet puoltavat sijoittumista pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Kun huomiset rästisuoritukset on suoritettu, niin runkosarjan kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Runkosarjan kaksi parasta (Roope Korhonen ja Joni Rytkönen/Niko Korhonen) selvittävät tiensä siis suoraan välieriin ja loput kuusi taistelee puolivälierissä kolmen pelaajan pareissa, joista voittaja etenee välieriin. Finaalissa kohtaavat välierien voittajat sekä yksi pelaaja välierien aikavertailun kautta.

Julkaisemme huomenna iltapäivällä sosiaalisen median kanavissa sekä live-lähetyksessä kahdeksan parasta runkosarjan kilpailijaa, jotka jatkavat suoraan Karra Trophyn pudotuspelimaailmaan.

Kootut tulokset kahdelta runkosarjan viimeiseltä kilpailupäivältä:

Kuntopallot top 3:

1 kg pään yli eteen ja 2 kg pään yli taakse yhteistulos.

1.Niilo Piiponniemi 51,70 metriä
2. Niko Korhonen 50,05 metriä
3. Joni Rytkönen 47,70 metriä

Peruslyönti Top 3:

1. Lauri Rönkkö, Niilo Piiponniemi
3. Roope Korhonen

Kumuralyönti Top 3:

1. Joni Rytkönen
2. Ville Väliaho
3. Antti Korhonen

Pystäri Top 3:

1.Ville Väliaho
2. Niko Korhonen, Joni Rytkönen, Matias Litmanen