Karra-trophy: Roope Korhosen lyöntipeli kunnossa

Karra-trophyn toisen kilpailupäivän kattaukseen kuului niin ikään mailataituruutta vaativat suoritteet: näpyt, varret ja ohitukset. Kuten pelinjohtaja Mikko Korhonen ounasteli, kokemus oli tänään valttia Roope Korhonen noustessa kokonaispisteissä kärkeen, kannassaan hyvän alun Karra-trophyyn niin ikään ottanut (joskin iältään nuorempi) Niko Korhonen ja jaetulle kolmannelle sijalle nousivat yksissä tuumin Toni Kohonen ja Immo Rautiainen. Ensimmäisen päivän kärki Niilo Piiponniemi tipahti podiumin ulkopuolelle viidenneksi.

Farmarivolvoa talliinsa pysäköimästä yhytetty joukkueen pelinjohtaja Mikko Korhonen saatiin puhelimitse kommentoimaan tuoreltaan toisen kilpailupäivän tuloksia. Tässä vaiheessa viralliset tuloksetkaan eivät olleet vielä saapuneet kilpailupäällikkö Tuomas Nissiseltä Korhosen käsiin.

– Kohonen taisi olla suurin yksittäinen nousija tänään. Kuten veikattavissa oli, nämä rastit ovat vanhemman kaartin heiniä, Korhonen kertaa.

– Kaikkinensa hyvää keskittymistä. Kun oma lyöntivuoro tulee, niin suut ovat supussa ja fokus on pallon lyömisessä kehikkojen väliin. Hyvin Jymymäistä tekemistä, hän jatkaa.

Huomenna tiedossa olevat ulkopelirastit eivät pelinjohtajan mukaan voimasuhteita niinkään keikauta, vaan suurempaan rooliin nousee nopeuskestävyystesti.

– Pisteiden valossa nopeuskestävyystesti voi aiheuttaa kokonaispisteissä isoja heilahduksia. Suurimmat nousijat tulevat varmaan olemaan Niilo Piiponniemi ja Jere Vikström.

karratrophy-l2014-pieni

Päivän kärkionnistujat lajeittain:

1-raja -näpy (15 yritystä, alla onnistuneet suoritukset):

1. Jere Vikström 15
2. Roope Korhonen, Janne Hyvönen 14

2-raja -näpy:

1. Immo Rautiainen 15
2. Toni Kohonen, Roope Korhonen, Joni Tervo 14

Ohitusnäpy

1. Niko Korhonen 14
2. Roope Korhonen 13
3. Kosti Rautiainen 12

Varsilyönti

1. Toni Kohonen 15
2. Immo Rautiainen, Onni Määttä 12

Kokonaistilanne

1. Roope Korhonen 86 p.
2. Niko Korhonen 84
3. Toni Kohonen, Immo Rautiainen 82
5. Niilo Piiponniemi 77
6. Antti Hartikainen 72
7. Onni Määttä 69
8. Jani Komulainen, Markus Tuikka 67
10. Jere Vikström 66
11. Veli-Matti Sigvart 64
12. Kosti Rautiainen 63
13. Janne Hyvönen 62
14. Joni Tervo 57
15. Valtteri Kiiskilä 46

-AH