Karra Trophy: Rytkönen ennakkosuosikista mestariksi!

Joni Rytkönen otti reilu viikko sitten harteilleen ennakkosuosikin viitan ja kantoi sitä kunniakkaasti, ensimmäistä kertaa kilpailuun osallistunut pelimies kruunattiin Karra Trophy -mestariksi. Kilpailun jälkeen Rytkönen oli väsynyt, mutta iloinen.

– Hieno fiilis kyllä, tiukka reipas viikko alla ja väsy painaa. Oon saanut treenata terveenä ja muutenkin erittäin hyvä harjoittelukausi alla, niin mikäs onkaan parempi tapa kruunata hyvä talvikausi kuin Karra Trophyn voitto, ensimmäisen kerran Karra Trophy -mestaruuden nimiinsä vienyt Rytkönen summaili kilpailua.

Finaali oli tänä vuonna kolmen kimppa, johon välierien ja aikavertailujen perusteella Rytkösen lisäksi selvisivät jo runkosarjassa meritoituneet kilpaveljet Roope Korhonen ja Niko Korhonen. Finaali sisälsi neljä pelillistä rastia sekä välissä tapahtuneita fysiikkarasteja, joista uusi mestari suoriutui nopeinten.

Finaalissa edettiin lähes tasatahtiin aina viimeiselle, peruslyöntirastille saakka. Lopulta Roope sijoittui toiseksi ja Niko kunniakkaasti kolmanneksi.

– Meinasin jäädä jo tuossa finaalissa taka-alalle, mutta kerrankin minulla riitti malttia keskittyä omaan tekemiseen, mikä ehdottomasti kanto sitten lopulta voittoon, Rytkönen taustoittaa.

– Tarpeeksi kauan kun itselle ja muille huudattaa siitä ennakkosuosikin viitasta, niin ei ole ihme että löyty näinkin paljon energiaa ja menohaluja tähän päivään. Vaikka ei ollut peli, niin käytännössä vastaavan latauksen tähän sai raavittua, Rytkönen jatkaa.

Tästä Jymy jatkaa kohti viimeistä etappia ennen tulevan sarjakauden alkua! Vaikka lumi on vielä maassa, niin kevät on täällä!

Karra Trophy -finaali lähettiin suorana lähetyksenä Jymyn YouTube-kanavalle! 

Katso lähetys alta jälkilähetyksenä tai poimi parhaat palat!

Karra Trophy -finaali suorassa lähetyksessä!

Karra Trophy -voittajat kautta aikain:

Jarkko Kokko 2004
Jani Komulainen 2005
Mikko Kuosmanen 2006
Roope Korhonen 2007
Mikko Korhonen 2008
Antti Hartikainen 2009
Antti Hartikainen 2010
Jere Vikström 2011
Jani Komulainen 2012
Antti Hartikainen 2013
Toni Kohonen 2014
Niko Korhonen 2015
Immo Rautiainen 2016
Toni Kohonen 2017
Toni Kohonen 2018

Joni Rytkönen 2019