Kausikortit kaudelle 2018 ovat nyt myynnissä – Uutuutena Superkausikortti

Kausikortit kaudelle 2018 löytyvät nyt Jymykaupasta. Tulevalla kaudella Jymy on edustettuna niin miesten Superpesiksessä kuin miesten Ykköspesiksessäkin, minkä vuoksi pesiksen ystäville on räätälöity uudenkarhea paketti, Superkausikortti. Alla tarkemmat tuoteselosteet kausikorteista. Kausikortit voit hankkia tästä linkistä!

Ennakkotilaaja mukaan muhkean tuotepaketin arvontaan!

Ostamalla kausikortin 17.12.2017 mennessä, olet mukana muhkean Sotkamon Jymyn tuotepaketin arvonnassa. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Superkausikortti

Superkausikortti kaudelle 2018 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin sekä A-poikien että miesten ykköspesisjoukkueen kotiotteluihin.

Hinta aikuiset 170 €, eläkeläiset ja opiskelijat 140 €.

Kausikortti

Kausikortti kaudelle 2018 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin. Hinta aikuiset 140 €, eläkeläiset ja opiskelijat 100 €.

Jymykortin omistajana saat myös muita etuja, mitä Superjymy tarjoaa vain kausikortin ostaneille. Kausikorttiin voidaan lisätä myös numeroitu istumapaikka joko kuppipenkeissä (30 €) tai puupenkeissä (20 €). Kausikortin ostamisessa voit hyödyntää myös Smartumin kulttuuriseteleitä.

Kausikortti on loistava lahja pukinkonttiin! Ostaessasi kausikortin lahjaksi toimitamme sinulle halutessasi lahjakortin!

Tilaukset

www.jymykauppa.fi

Mikko Kuosmanen mikko.kuosmanen@superjymy.fi

Kaisa Schroderus kaisa@superjymy.fi