Kausikortit kaudelle 2019 ovat nyt myynnissä – mukana suosittu Superkausikortti

Kausikortit kaudelle 2019 löytyvät nyt Jymykaupasta. Tulevalla kaudella Jymy on edustettuna viimevuotiseen tapaan niin miesten Superpesiksessä kuin miesten Ykköspesiksessäkin, minkä vuoksi viime kaudella pesiksen ystävien suosioon noussut Superkausikortti pysyy valikoimassa. Alla tarkemmat tuoteselosteet kausikorteista. Kausikortit voit hankkia tästä linkistä!

Superkausikortti

Superkausikortti kaudelle 2019 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin sekä A-poikien että miesten ykköspesisjoukkueen kotiotteluihin.

Hinta aikuiset 170 €, eläkeläiset ja opiskelijat 140 €.

Kausikortti

Kausikortti kaudelle 2019 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin. Hinta aikuiset 140 €, eläkeläiset ja opiskelijat 100 €.

Jymykortin omistajana saat myös muita etuja, mitä Superjymy tarjoaa vain kausikortin ostaneille. Kausikorttiin voidaan lisätä myös numeroitu istumapaikka joko kuppipenkeissä (30 €) tai puupenkeissä (20 €). Kausikortin ostamisessa voit hyödyntää myös Smartumin kulttuuriseteleitä.

Kausikortti on loistava lahja pukinkonttiin tai isänpäivälahjaksi! Ostaessasi kausikortin lahjaksi toimitamme sinulle halutessasi lahjakortin!

Tilaukset

www.jymykauppa.fi

Mikko Kuosmanen mikko.kuosmanen@superjymy.fi

Kaisa Schroderus kaisa@superjymy.fi