Kausikortti 2017 pukinkonttiin!

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kausikortti kaudelle 2017 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten Superpesisjoukkueen kotiotteluihin. Kausikortti käy myös mahdollisiin pudotus- ja mitalipeleihin. Jymy pelaa kolme kotiottelua Hiukan ulkopuolella: yhden Espanjassa, yhden Helsingissä sekä yhden Tampereella. Kausikortit käyvät luonnollisesti myös näihin peleihin.

KAUDEN 2017 SARJAOHJELMAN LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ.

Huomaathan, että kortti on ottelukohtainen. Jymykortti on älykortti, joten voit hankkia samalle kortille myös lippupaketteja ja muita etuja, joita SuperJymy tarjoaa ainoastaan kausikortin ostaneille. Jymykortin omistajana saat myös muistutuksia Jymyn peleistä ja muita tärkeitä tietoiskuja suoraan puhelimeesi! Kausikortin hankinta pitää sisällään siis paljon muutakin kuin pelkät pelit! 

Kortti on henkilökohtainen. Kausikorttiin voidaan lisätä myös numeroitu istumapaikka (kuppipenkki 30€ tai puupenkki 20€). Jos haluat käyttää tämän edun ole yhteydessä 0400-350821 tai lipunmyynti@superjymy.fi. Vuodenvaihteeseen asti voit hyödyntää kausikortin ostamisessa myös Smartumin kulttuuriseteleitä! Kortit voi ostaa osoitteesta www.jymykauppa.fi.

Jos ostat kausikortin lahjaksi, voimme toimittaa sinulle myös lahjakortin. Ota tällöin yhteys 0400-350821 tai lipunmyynti@superjymy.fi.