Kausikorttimyynti on käynnissä – varaa paikkasi nyt!

Kausikorttimyynti kaudelle 2024 on ollut jo hyvässä vauhdissa tovin. Hanki omasi ja varaa paikkasi aitiopaikalta tulevaan pesiskesään.

Aiempien vuosien tapaan katsomo jaetaan kolmeen eri kategoriaan, joista A- ja B-katsomonosissa on numeroidut kuppituolipaikat. C-Katsomossa puolestaan ei ole erillisiä istumapaikkoja. Yksittäisten otteluiden liput tulevat myyntiin keväällä.

Viime kauden kausikorttipaikat on varattu vanhoille kausikorttilaisille. Mikäli haluat päivittää kausikorttiisi pesisvirtaa myös ensi kaudelle, olethan yhteydessä kausikorttimyynnistä vastaavaan Kaisa Schroderukseen. Vapautamme kaikki varatut istumapaikat myyntiin tammikuun lopussa, mikäli viime kesän kausikorttilainen ei ole aktivoinut kausikorttitilausta kesälle 2024. Istumapaikattomaan C-katsomoon kausikortin uusiva tai hankkiva voi hankkia kausikortin suoraan Ticketmasterista. Uudet kausikorttilaiset voivat valita istumapaikkakartasta haluamansa kausikorttipaikan.

A-B-katsomon kausikorttilainen, ota yhteyttä Kaisaan ja jatka nykyisellä istumapaikallasi:
Kaisa Schroderus
kaisa@superjymy.fi
puh. 040 530 8784

Muistathan hyödyntää myös virike- ja kulttuuriedut. Ticketmasterissa maksutapana käy Edenred. Superjymyn toimistolla (Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti) käytössä on myös muut liikunta- ja kulttuuriedut.

Havainnekuva katsomosta.

VIP-kausikortti ja -lippu – 750 € / 69 € yksittäiset liput

VIP-kausikortteihin ja -lippuihin sisältyy ruoka seisovasta pöydästä, juomatarjoilu sekä jaksotauolla kahvitarjoilu. Ennen ottelua VIP-tiloissa myös pelinjohtajien ennakkohaastattelut. VIP-kortti/-lippu sisältää pääsyn kotipesän takana olevaan ravintolaan ja mahdollisuuden varata istuinpaikka mistä tahansa katsomonosasta, myös K-18 katsomo-osasta, jossa anniskeluoikeudet omalla paikalla. Yrityksien VIP-kortit ovat henkilökunnan käytettävissä.

Haluatko ostaa VIP-kausikortin? Ota yhteyttä:
Kaisa Schroderus
kaisa@superjymy.fi
puh. 040 530 8784

Kausikortti A1- tai A2-katsomoon – 210 €

Oma istuinpaikka, mahdollisuus kotipesän takana olevan 63-klubin ja sporttibaarin sekä kolmospuolen katsomoravintolan käyttöön.

Kausikortti B1- tai B2-katsomoon – 190 €

Oma istuinpaikka, mahdollisuus kotipesän takana olevan 63-klubin ja sporttibaarin sekä kolmospuolen katsomoravintolan käyttöön.

Kausikortti C1- tai C2-katsomoon – 150 €

Ei erillistä istumapaikkaa. Mahdollisuus kolmospuolen kohdalla olevan katsomoravintolan käyttöön.

Kuluttajakortit ovat henkilökohtaisia. Yrityskausikortit +alv %. Kortit ovat koko henkilökunnan käytettävissä.

Hanki oma kausikorttisi Ticketmasterista!

Pesistä heinäkuun helteessä.

Kausikortteja saa myös Jymyn toimistolta Vuokatin SuperParkilta!

Superjymyn toimisto (Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti) palvelee kausikortteja ostavia Vuokatissa. Suosittelemme, että ilmoitat etukäteen saapumisestasi sähköpostitse tai puhelimitse:
Kaisa Schroderus
kaisa@superjymy.fi
puh. 040 530 8784

Hanki oma kausikorttisi osoitteesta Ticketmasterista!