Kempele kaatui onnistuneessa kenraaliharjoituksessa

Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy 0-2 (4-5, 2-11)

– Täytyy antaa kehut Kempeleelle ottelun ja tapahtuman järjestämisestä tällä aikataululla.

Kehujana oli Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen. Kun Jymyn harjoitusottelu Kiteetä vastaan peruttiin viime sunnuntaina kehon sään vuoksi, näytti jo hetken siltä, että Jymy joutuisi valmistumaan sunnuntaina Kouvolassa alkavaan sarjakauteen yhden ulkone pelatun harjoituspelin turvin. Nopealla aikataululla saatiin kuitenkin sovituksi harjoitusottelu vieraskentälle Kempeleeseen, kotijoukkue Kiriä vastaan, joka pelaa Ykköspesiksessä.

– Tunnetaso jäi luonnollisesti vielä siitä, mitä se olisi sarjapelissä ja se näkyi siinä, että teimme virheitä ryppäissä, Korhonen kertasi.

– Kempeleellä oli kyllä sen lisäksi paljon hyviä lyöntejä. He haastoivat uskaliaasti ja rohkeasti.

Kosti Rautiainen (kuvassa oikealla) palasi keskiviikkona takaisin jokeripaitaan. Jani Komulainen (kuvassa vasemmalla) paikkasi vielä huilannutta Antti Hartikaista yhdeksikössä numerolla kolme.
Kosti Rautiainen (kuvassa oikealla) palasi keskiviikkona takaisin jokeripaitaan. Jani Komulainen (kuvassa vasemmalla) paikkasi vielä huilannutta Antti Hartikaista yhdeksikössä numerolla kolme.

Sarja alkaa sunnuntaina

Jymyläisittäin mukava uutinen oli se, että pitkään sairastuvalla ollut Kosti Rautiainen palasi ottelussa jokeripaitaan, onnistuen mallikkaasti mailan varressa. Kostin lisäksi muita onnistujia sisäpelissä olivat 4 juoksua lyönyt Toni Kohonen ja kolme onnistunutta kotiutusta iskenyt Patrik Wahlsten. Tämän Lisäksi Niko Korhonen ja Jani Komulainen numeroilla 2 ja 3 onnistuivat vaihtolyönneissään.

Korhosen mukaan joukkue odottaa jo vesi kielellä sarja-avausta.

– Kaksi harkoituspeliä oli tarkoitus pelata ja kaksi on nyt pelattu. Lähdemme luottavaisin mielin Kouvolaan sunnuntaina. Olemme nähneet heidän peliään ja vahva joukkuehan Pallonlyöjillä on, Korhonen ynnäili.

Superpesiskausi alkaa Jymyn osalta sunnuntaina 10.5. Kouvolassa klo 15. Ensimmäinen kotipeli pelataan helatorstaina 14.5. Hiukan pesäpallostadionilla Jyväskylän Kiriä vastaan niin ikään klo 15.

Jymyn kokoonpano

1.Niilo Piiponniemi
2. Niko Korhonen
3. Jani Komulainen
4. Roope Korhonen
5. Toni Kohonen
6. Immo Rautiainen
7. Markus Tuikka
8. Janne Hyvönen
9. Veikko Vartiainen
10. Kosti Rautiainen
11. Patrik Wahlsten
12. Niko Korhonen

Pj. Mikko Korhonen
2. Pj. Tuomas Nissinen
JJ. Juha-Matti Halonen

-AH