Kesäkuun pesisrivalry – Jymy ja Veto kohtaavat neljästi

Miesten Superpesiskausi käynnistyy Hiukan pesäpallostadionilla heinäkuun alussa, mutta Jymy pelaa kuitenkin yhteensä viisi harjoitusottelua ennen sarjakauden alkua. Näistä otteluista kolme pelataan Hiukassa. Ensimmäisenä Jymy kohtaa Jimi Heikkisen tähdittämän Oulun Lipon ja myöhemmin kesäkuussa 2010-luvun titaanit kohtaavat toisensa peräti neljästi.

Pesiskauden voidaankin todeta alkavan huippuottelusarjalla, joka tullaan näyttämään suoraan kotikatsomoihin.

Harjoituspelien otteluohjelma ja ohjeistukset:

Su 7.6. Sotkamon Jymy – Oulun Lippo klo 16

Ottelu pelataan Hiukan pesäpallostadionilla. Liput: aikuiset 10 euroa / opiskelijat ja eläkeläiset 5 euroa (kausikortit voimassa). Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa: www.jymykauppa.fi sekä Intersport Piipposessa.

La 13.6. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 16
Su 14.6. Vimpelin Veto – Sotkamon Jymy klo 13

Ottelut pelataan Vedon Saarikentällä ja liput maksavat 15 euroa (kausikortit ei voimassa). Lipunmyynti: ViVen toimisto, Lipputoimisto.fi ja Ticketmasterin kanavista.

La 27.6. Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto klo 16
Su 28.6. Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto klo 13

Ottelu pelataan Hiukan pesäpallostadionilla. Liput: aikuiset 10 euroa / opiskelijat ja eläkeläiset 5 euroa (kausikortit voimassa). Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa: www.jymykauppa.fi sekä Intersport Piipposessa.

Roope Korhonen tuulettaa kunniajuoksuaan kesällä 2019 Vimpelin Vetoa vastaan.

Kesäkuun pesisrivalryn voit tilata myös kotikatsomoihin

Sotkamon Jymy, Vimpelin Veto ja Järviradio striimaavat ottelut yhteistyössä myös kotikatsomoihin. Pesisrivalryn lisäksi harjoitusottelu Oulun Lippoa vastaan striimataan niin ikään.

Näin hankit katseluoikeuden:

Mene osoitteeseen: www.jarviradio.fi ja klikkaa JRTV, josta löytyvät ohjeet miten pääset mukaan otteluun. Jokaisen ottelun lähetys alkaa puolituntia ennen ottelun alkua ja ottelut ovat nähtävissä vain Järviradion JRTV:ssä.

Ottelupassin hinta on 5 euroa ja se on ottelukohtainen. Lue lisää täältä!

Selostajina Saarikentällä pelattavissa otteluissa toimivat TV:stä tuttu Jari Porttila. Sotkamossa pelattavissa otteluissa puolestaan kuullaan viime kesän fanikameraääni Mikko Piirainen sekä Pesis-Ollinakin tunnettu Olli Korhonen.