Kesän paras lyöntipeli siivitti Jymyn voittoon Helsingissä

Sotkamo – Hyvinkää 2-0 (6-1, 5-0)

Ottelun tilastot

– Ensimmäiseksi pahoittelut siitä, että myöhästyin hieman täältä lehdistötilaisuudesta. Oli niin paljon pesiksestä kiinnostuneita helsinkiläisiä, että piti jäädä jututtamaan heitä kentälle.

Immo Rautiaisen lausahdus ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kiteytti koko illan täydellisesti. Yleisöä oli saapunut Meilahteen hulppeat 2178 katsojaa, eikä kaikki halukkaat mahtuneet edes katsomon lehtereille. Tämä ei kuitenkaan latistanut tunnelmaa, joka nousi paikoitellen karnevaalihenkiseksi.

Ottelun alkupuolella näytti siltä, että juoksuilla ei mässäiltäisi, mutta kolmannessa vuorossa alkoi rytistä. Viiden juoksun hurlumheivuoro sai päätteensä Immo Rautiaisen huikeasta 2-jatkelyönnistä, joka Meilahden avaralla kentällä kantoi aina kunnariksi asti.

– Sisäpelissä, kuten Immo pelin jälkeen mainitsi, oli kauden parasta lyöntipeliä, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen iloitsi.

Matti Nykänen ja Remu Aaltonen hauskuuttivat yleisöä tauolla pidetyssä näytösottelussa, jossa Helsingin Puna-Mustien naisjoukkue ja urheilun ja musiikin yhdistävä hauskanpitojoukkue pelasivat vastakkain. Remu oli joukkueen pelinjohtaja ja Matti kapteeni.

Matti Nykänen ja Remu Aaltonen hauskuuttivat yleisöä tauolla pidetyssä näytösottelussa, jossa Helsingin Puna-Mustien naisjoukkue ja urheilun ja musiikin yhdistävä hauskanpitojoukkue pelasivat vastakkain. Remu oli joukkueen pelinjohtaja ja Matti kapteeni.

Toisella jaksolla Tahkon ryhti tuntui lytistyvän jo ensimmäisessä vuorossa, kun lupaavan oloinen yhden palon ajolähtö Marko Pelkosen ollessa lyömässä päättyi nolosti: Pelkonen huiskautti viimeisellä lyönnillä hudin, ja hyökkäys päättyi kahden palon myötä vuoronvaihtoon.

– Meillä ei vielä rutiinitaso riitä voittamaan Jymyä, Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö manasi.

2-jatke oli toisellakin jaksolla Jymyn suosiossa. Niko Korhonen pamautti lyöntinsä 1-tilanteessa samaan paikkaan kuin Immo ja Niilo Piiponniemen juostessa Korhosen edessä kotiin, merkkautettiin jakson loppunumeroiksi 5-0.

Ottelussa riitti vauhtia ja yleisö saikin nauttia juoksuista leppeässä auringonpaisteessa.

Niilo Piiponniemi syöksyy 2-pesälle kilpaa Marko Pelkosen kanssa. Yleisö saikin nauttia pelistä leppeässä auringonpaisteessa.

Roadtrip jatkuu heti huomenna Tampereella Kaupin pesäpallostadionilla ottelulla Vimpelin Vetoa vastaan. Peli alkaa klo 18. Peli on kuultavissa myös Radio Kajauksen nettiradiosta, johon pääset painamalla tätä linkkiä.

– Huomenna on kova joukkue vastassa, joka ei ole vielä tänä vuonna ole peliäkään hävinnyt, eikä siitä mitään tiedä. Pääsemme aivan loistavalla tavalla mittauttamaan tasomme, Korhonen kertoi.

-AH