Kitee jäi voimattomaksi – Runkosarjan voitosta taistellaan torstaina

Sotkamon Jymy – Kiteen Pallo 2-0 (3-0, 7-2)

Jo useita viikkoja jatkunut helleaalto on muodostanut pesäpallojoukkueiden valmistautumiseen ja pelaamiseen omanlaisiansa haasteita ja sen se teki varmasti tänäänkin Hiukan pesäpallostadionilla. 30 asteen hujakoilla pyörinyt lämpötila sai aikaan sen, että ainakin Kiteen Pallon peliotteet tuntuivat sulaneen kuuman bussimatkan aikana. Joukkueensa otteita harmitteli Kiteen pelinjohtaja Sami Purmonen.

– Kaveri vei ”6-0” tätä peliä. Erikoinen ottelu tämä oli muutenkin meiltä. Ei päästy kiinni oikein missään vaiheessa, Purmonen hymähti.

Voitosta huolimatta helteisellä säällä on ollut oma vaikutuksensa Sotkamon Jymynkin pelaajiin, tämän nimittäin myönsi Jymyn parhaana palkittu Roope Korhonen.

– Nälkä oli koko pelin ja piti yrittää juoda ihan älyttömästi, joten kyllähän tämä keli on kova. Energiat on alhaalla ja pitää yrittää silti pysyä skarppina, Korhonen kertoi.

Toinen jakso repsahti vierailijoiden osalta viimeistään toisessa vuorossa, kun Antti Hartikaisen upea kiskaisu 2-jatkeelle vieri aina juoksuradan paremmalle puolelle asti. Tätä ennen Roope Korhonen oli jo onnistunut kotiutuksessa, joita kertyi miehelle yhteensä neljä kappaletta, illan ykköspalkintoon oikeuttavan määrän verran.

Joukkue juhli Antti Hartikaisen kunnaria jälleen kerran omalaatuisella tavalla!

Joukkue juhli Antti Hartikaisen kunnaria jälleen kerran omalaatuisella tavalla!

Runkosarja alkaa edetä kohti päätöstään. Yhtenä huipennuksena on heti torstaina 7.8. pelattava äärimmäisen kovapanoksinen kotipeli Vimpelin Vetoa vastaan, jossa voittaja käytännössä tarraa kiinni runkosarjan voitosta. Latautuminen tuota kamppailua kohti alkoi lähestulkoon heti Kitee-ottelun päätyttyä.

– Tämä ottelu nollataan hyvin äkkiä ja oikeastaan heti loppuverryttelyn jälkeen lähdetään keskittymään kohti huomista ja sitä kautta kohti torstain peliä, Jymyn pelinjohtaja Mikko Korhonen paljasti.

Sotkamon ja Vimpelin välinen ottelu alkaa torstaina klo 18.

Liput ennakkoon:

Sotkamo: Intersport Piipponen
Vuokatti: Holiday Club Katinkulta, Break by Sokos hotel Vuokatti
Kajaani: K-Citymarketin infopiste

Ottelun tilastot

-AH