Koko pesisstadion bailaa – Paikallisbussi palvelee läpi illan

Pesisstadion Live järjestetään Sotkamon Hiukassa Marjex Stadionilla lauantaina 16. heinäkuuta. Portit avataan klo 17 alkaen.

Tulevana lauantaina Sotkamon Jymyn kotistadionilla nähdään musiikkiviihteen superstaroja, kun Pesisstadion Live -konsertti järjestetään Sapsojärven kupeessa. Lavalle nousevat supertähdet Antti Tuisku ja Kaija Koo sekä paikallista edustusta, kun illan avaa melodista metallia iskelmäsävyillä soittava Ikirouta!

Aikataulut:

17:00 Portit auki
18:15 Ikirouta
20:00 Kaija Koo
22:00 Antti Tuisku

Lisätietoja ja liput ennakkoon osoitteesta: www.stadionlive.fi

Paikallisbussi Sotkatti palvelee läpi illan

Paikallisbussi Sotkatti kuljettaa juhlakansaa Vuokatista Sotkamoon ja takaisin. Holiday Club Katinkullasta starttaava paikallisbussi kiertää Vuokatti Areenan ja Break Sokos Hotel Vuokatin kautta Sotkamon linja-autoasemalle, mistä matkaa tapahtuma-alueelle on noin 300 metriä. Vuoroja ajetaan peräti seitsemän kumpaankin suuntaan. Myöhäisin paluulinja lähtee Tuiskun keikan jälkeen Sotkamon linja-autoasemalta klo 23:50.

Ohjeita Pesisstadion Liven asiakkaille

SAAPUMINEN TAPAHTUMAAN

Oma auto: Marjex Stadion sijaitsee Sotkamon Hiukassa (osoite Tervatie 1, 88600 Sotkamo). Pysäköintipaikkoja löytyy keskustan alueelta muutaman sadan metrin säteellä pääporteista. Ilmainen paikallisbussi Sotkatti kulkee reittiä: Sotkamon linja-autoasema – Break Sokos Hotel Vuokatti – Vuokatti Areena – Holiday Club Katinkulta

Korpitaxi palvelee numerossa 0600-398 100

VIP-TILA

VIP-tila löytyy uimarannan ja Sapsojärven puolelta valkoisesta teltasta.

WC-TILAT

WC-tiloja löytyy kolmospuolelta rantarakennuksen päädystä sekä rakennuksen välittömästä läheisyydestä löytyy myös reilusti bajamajoja.

MYYNTIKOJUT JA ANNISKELUALUE

Myyntipisteitä löytyy stadionin julkisivulta sekä rannan Hiukka Beach Cafesta.

Anniskelualuetta on stadionin ja katsomon uimarannan ja Sapsojärven puoleinen puolisko. Alle 18-vuotiaille ja anniskelualueen ulkopuolella viihtyville musiikin ystäville on varattu puolestaan stadionin ja lavan Urheilukadun ja Sotkamon keskustan puolisko.

KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Järjestyksenvalvojien pääportilla tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden tuonti alueelle.

Tapahtuma-alueella kiellettyjä esineitä ja aineita ovat:

Huumausaineet sekä kaikki omat juomat (myös alkoholittomat)
Hiuslakat ja muut kosmetiikkatuotteet
Lasipullot ja -astiat, mukaan lukien metalliset ruokapakkaukset
Laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet
Ampuma-aseet, niiden patruunat ja räjähdysaineet, ml. soihdut ja ilotulitteet
Teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet
Asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut)
Muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet
Vuvuzelat, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet
Videokamerat, järjestelmäkamerat ja nauhurit.

Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.

Kaikkia maailman tavaroita emme pysty luettelemaan tässä yhteydessä kielletyiksi. Muiden, kuin näissä listoissa mainittujen esineiden sekä aineiden osalta järjestyksenvalvonnan esimiehet tekevät yksittäisiä päätöksiä omaan kokemukseensa ja ammattitaitoonsa nojaten.

Jos tapahtuman aikana jokin tietty esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itselleen oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.