Kolmannen finaalin lipunmyynti alkaa pian

Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen kolmas, ratkaiseva finaali pelataan Hiukan pesäpallostadonilla tulevana lauantaina klo 14. Lipunmyynti alkaa tänään klo 12 osoitteessa www.jymykauppa.fi sekä ennakkomyyntipisteissä.

Lippuja myydään verkkokaupassa rajoitettu erä. Kainuulaisten kannattaa hankkia lippuja myös ennakkomyyntipisteistä, mihin lippujen määrää on lisätty. Ennakkomyyntipisteet: Prisma Kajaani, Break Sokos Hotel Vuokatti, Holiday Club Katinkulta sekä Intersport Piipponen.

Mikäli ennakkomyyntipisteistä lippuja on jäljellä vielä keskiviikkona, vapautamme lisää lippuja myyntiin verkkokaupassa.

Kulttuuriseteleillä voi lippuja ostaa SuperJymy Oy:n toimistolta maanantaista keskiviikkoon klo 09-16.

Hiukkaan otetaan 1800 katsojaa

Yleisö on rajattu katsomossa kolmeen eri lohkoon, joissa jokaisessa on 600 katsojaa. SuperJymy Oy noudattaa ottelutapahtuman tiimoilta THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

SuperJymy järjestää tapahtuman kuten kaikki aikaisemmatkin ottelut tällä kaudella, jossa katsojat on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon. Jokaisessa lohkossa yleisöä palvelee kenttämyynti ja lohkoista löytyvät myös wc-tilat.

Lasten leikkialue sijaitsee kakkospuolen katsomolohkossa, kun taas täysi-ikäisiä palveleva anniskelualue Eversti löytyy kolmospuolen lohkossa. Huomioithan, että et voi vaihtaa lohkoa kesken ottelutapahtuman.

SuperJymy toivoo, että jokainen huolehtii vastuullisesti omasta käsihygieniastaan ja turvaväleistä ottelutapahtumassa. Otteluliput käyvät mihin tahansa katsomolohkoon ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Kuva: Valtteri Mulkahainen