Kolmas finaali on loppuunmyyty!

Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen kolmas ja pesäpallokauden huipentava finaaliottelu Hiukan pesäpallostadionilla on loppuunmyyty. Yleisö on rajattu katsomossa kolmeen eri lohkoon, joissa jokaisessa on 600 katsojaa. SuperJymy Oy noudattaa ottelutapahtuman tiimoilta THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

Liput kolmanteen loppuotteluun myytiin ennakkoon erittäin nopeasti, mikä aiheutti samalla kuormitusta verkkokaupassamme. Kiitämme ihmisiä kärsivällisyydestä ja pahoittelemme aiheutunutta harmia.

SuperJymy järjestää tapahtuman kuten kaikki aikaisemmatkin ottelut tällä kaudella, jossa katsojat on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon. Jokaisessa lohkossa yleisöä palvelee kenttämyynti ja lohkoista löytyvät myös wc-tilat.

Lasten leikkialue sijaitsee kakkospuolen katsomolohkossa, kun taas täysi-ikäisiä palveleva anniskelualue Eversti löytyy kolmospuolen lohkossa. Huomioithan, että et voi vaihtaa lohkoa kesken ottelutapahtuman.

SuperJymy toivoo, että jokainen huolehtii vastuullisesti omasta käsihygieniastaan ja turvaväleistä ottelutapahtumassa. Otteluliput käyvät mihin tahansa katsomolohkoon ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Kuva: Juha Leskinen