Kolme pistettä plakkariin nihkeydestä huolimatta

Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy 0-2 (1-2, 2-4)

Ottelun tilastot

Kolmen pisteen voittojen menestyksekäs sarja sai jatkoa tänään Rännärillä, kun Jymy ei hieman nihkeän peliesityksen jälkeen jättänyt pistettäkään kotijoukkueelle. Ottelu oli kaikkiaan ohitse hyvin nopeassa tahdissa, sillä taukoineen päivineen pelikentällä viihdyttiin minuutin päälle kaksi tuntia.

– Meillä oli ongelmia tänään 2-tilanteen purkamisessa, se hankaloitti peliä, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen kertasi.

Toisella jaksolla Pattijoki piti aina kolmanteen vuoropariin asti ohjia käsissään, kunnes Immo Rautiaisen kumuralyönti pomppasi ajolähtötilanteessa Pattijoen 3-koppari Timo Ehrolan ylitse sujahtaen mainosaitojen ali kahden juoksun arvoisesti. Jymy siirtyi johtoon, jota kotijoukkue ei enää saanut kurottua.

Vaikka 2-tilanne ei Jymyllä sujunutkaan, onnistui numerolla kaksi ja kolme pelanneet Niilo Piiponniemi ja Niko Korhonen ottelussa mallikkasti. Niko ja Niilo palkittiinkin Jymyn parhaina.

– Täytyy olla tyytyväinen varsinkin toiseen jaksoon, että saimme sen käännettyä, parhaana palkittu Niko summasi.

Kehuja Jymyn pelaajiston suuntaan tuli myös Pattijoen miehistöstä.

– Roope (Korhonen) tuntuu jäätävän hyvin lyövän tota tappikumuraa. Se on sellanen kumura, ettei siihen millään pääse kiinni, Pattijoen Urheilijoiden parhaana palkittu Paavo Pelto manasi.

Seuraavan kerran Jymy pelaa tänä torstaina 14.7. kotikentällään Hiukassa Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ottelu alkaa klo 18.

Teksti ja kuva: Antti Haapasalo