Konttorikolmio palaa Jymyn pääyhteistyökumppaniksi

Jymyn yhteistyökumppaniverkosto täydentyy Konttorikolmiolla, joka muutaman vuoden tauon jälkeen palaa Jymyn pääyhteistyökumppaniksi. Konttorikolmio on kajaanilainen, vuonna 1991 perustettu, toimialueensa johtava toimisto- ja it-tarviketukku sekä nykyaikaisten av-järjestelmien ja tulostusratkaisujen asiantuntija.

– Olemme ennenkin olleet Jymyn kanssa yhteistyössä ja nyt haluamme jälleen olla tässä menestystarinassa mukana. Olemme ylpeitä, että tällaista hommaa Kainuussa tehdään, Mika Määttä Konttorikolmiolta toteaa.

Odotukset ovat Määtän mukaan uusvanhaa kumppanuutta kohtaan positiiviset, edellisestä yhteistyöstä kun on takana hyvät muistot.

– Yhteistyö on aikaisemminkin ollut hedelmällistä, joten odotukset ovat hyvät. Toivomme molemminpuolista menestystä, Määttä naurahtaa.

Urheilusponsoroinnistakin löytyy Määtältä selkeä mielipide, sekä myös siitä, minkä takia Konttorikolmio haluaa toimia juuri Jymyn yhteistyökumppanina.

– Urheilusponsorointi on usein pelkkää sponsorointia, jotain millä saadaan nuoret pois pahanteosta, mikä ei sekään huono asia ole. Jymyn kanssa yhteistyö on kuitenkin syvempää. Haluamme ehdottomasti olla hyödyntämässä tätä näkyvyyttä ja kumppanuutta, Määttä toteaa.

Viimeinen kysymys paljastaa Mikan sisällä elävän kiihkeän penkkiurheilijan. Jopa ennuste violettioranssien kauden lopputuloksesta tulee kuin apteekin hyllyltä.

– Jymyn pelejä ja pesistä tulee totta kai seurattua, niin kuin monia muitakin urheilulajeja. Kyllä mestaruutta odotetaan, Määttä kertoo.

Konttorikolmion nettisivut.

-AH