KUMMIN KAA -pesisottelu Hiukassa

SuperJymy ja Sotkamon seurakunta järjestää yhteisen KUMMIN KAA –pesäpallo-ottelun Hiukan pesäpallostadionilla 25. kesäkuuta 2019. Tuolloin Jymy kohtaa kotiottelussaan Pattijoen Urheilijat klo 18. Kummi ja kummilapsi yhdessä pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Kummipelit on erinomainen tapa viettää laatuaikaa yhdessä oman kummilapsen tai oman kummin kanssa. Pyydä kummilapsesi tai kummisi mukaan ja lähtekää yhdessä aistimaan kansallispelin huumaa Hiukan pesäpallostadionille. Kummipelin yhteydessä Sotkamon seurakunta järjestää ohjelmaa sekä ennen peliä että jaksotauon aikana.

– Haluamme olla mukana tuomassa tärkeää ja arvokasta kummiasiaa esille. Sotkamon seurakunta on rakentanut hienon mahdollisuuden kummeille ja kummilapsille viettää yhteistä aikaa pesispelin parissa, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen kommentoi.

Saapumalla otteluun yhdessä kummisi/ kummilapsesi kanssa, saat pääportin välittömästä läheisyydestä Sotkamon seurakunnan pisteeltä Kumminkaa -rintamerkin, jota näyttämällä pääset otteluun ilmaiseksi.

– Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu kiinni mahdollisuuteen olemalla aktiivinen kummilapseen tai kummiin päin ja saapuu Hiukkaan, Kuosmanen jatkaa ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Hiukkaan.

Sotkamon seurakunnan kummijoukkueet ovat tällä kaudella Jymyn E-, C-, F- ja G-pojat sekä E-tytöt, joiden pelipukua ja verryttelyasuja koristaa #REILUAPELIÄ -logo.

Normaalista poiketen myös ottelun jaksotauolla kenttä on lasten ja nuorten vapaassa käytössä erilaisiin leikkeihin ja peleihin.

Kummin tehtävä on olla lapsen ja vanhempien tukena erilaisissa elämän tilanteissa. Kummi voi olla kummilapselleen aikuinen, jonka kanssa voi ihmetellä elämää. Kummilla voi olla aikaa tehdä kummilapsensa kanssa asioita, joita vanhemmat eivät ehdi tehdä.

– Jymyn kotiottelu on yksi hyvä esimerkki, missä kummisuhteita voidaan vaalia viettämällä yhteistä laatuaikaa. Sen lisäksi, että kummeilla on nyt mahdollisuus viedä kummilapsia otteluun, on myös jo aikuistuneilla kummilapsilla mahdollisuus viedä omassa elämässään mukana ollut kummi pesäpallo-otteluun, Sotkamon seurakunnan kirkkoherra Juhani Saastamoinen kannustaa.

KUMMIN KAA -peli: Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat Hiukan pesäpallostadionilla 25. kesäkuuta 2019 klo 18.