Kuuden pisteen viikonloppu huipentui Kempeleessä

Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy 0-2 (2-4, 2-6)

Ottelun tilastot

Jymyn tiivis viikonloppu päättyi iloisiin tunnelmiin Kempeleessä, kun vierailijat nappasivat kolme pistettä ja näin tästä heinäkuun viikonlopusta tuli mukiinmenevä: täydet kuusi pistettä.

Sotkamon Jymy ja Kempeleen Kiri iskivät yhteen aurinkoisella Koukkupaja Areenalla. Ottelun ensimmäinen jakso oli molemmilta hieman nahua peliä, mutta viimeisen vuoron kunniajuoksut käänsivät Jymyn jaksovoittoon.

Niilo Piiponniemen kunnari toisen tasoittavalla oli aina neljänteen vuoroon saakka ottelun ainokainen. Viimeisen vuoron aloittavalla Kiri nousi johtoon, mutta tasoittavalla Jymyn isku oli lyhyt ja terävä, sillä Piiponniemi löi 0-tilanteeseen ottelun toisen kunnarinsa jälleen erinomaisella sivalluksella. Toisena lyöjänä Joni Rytkönen sivalsi kolmosrajasta kiinniottovirheen avittamana pallon maisemiin ja kiersi kunniaa Piiponniemen tuodessa jakson voittojuoksun.

Niilo Piiponniemen 0-tilanteen purkaminen oli ensimmäisellä jaksolla ilmiömäistä. Kahdesti matka taittui aina 3-pesälle saakka.

– Oli jälleen kerran erinomainen nousu voittoon tiukassa paikassa. Kun katsoo tuota meidän keulan tekemistä eilisen ja tämän päivän osalta, niin ei voi kun kehua kavereita. Pelaavat todella kovalla tasolla, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen kommentoi.

Toisella jaksolla Jymy sai täysin erilaisen startin, mutta Kiri kuroi eroa eritoten Kirin ykköspalkittu Ossi Meriläisen johdolla. Toisen aloittavalla Jymy kuitenkin karkasi kotijoukkueelta lopullisesti, eikä heidän sisäpeli saanut enää sotkettua Jymyn tavoitetta puhtaasta voitosta.

Kuuden pisteen viikonloppua kelpaa juhlia!

Ottelun lehdistötilaisuus katsottavissa ohesta:

Kausi jatkuu kotiotteluilla, kun Jymy kohtaa keskiviikkona Kouvolan Pallonlyöjät ja perjantaina Koskenkorvan Urheilijat. Tervetuloa Hiukkaan!

Teksti ja kuvat: Olli Korhonen